KOSMIČNIK FLOCINO

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KO-001-001
1-3 dni
166,00 €

Ročni kosmičnik Flocino je skrbno zasnovan za enostavno pripravo svežih ovsenih kosmičev. Flocino ima možnost nastavitve debeline kosmičev.

Telo in lijak so narejeni iz plastike, ki je primerna za prehrano, stojalo in pokrov sta narejena iz bukovega lesa (impregnirana površina). Z dodatnim gumbom lahko spreminjate oddaljenost med cilindroma in s tem debelino kosmičev.

Ročni kosmičnik Flocino je skrbno zasnovan za enostavno pripravo svežih ovsenih kasmičev manjših količin. Ostale vrste žit vsebujejo manjše količine vode in maščob, zato je zrnje pred uporabo priporočljivo oplakniti pod tekočo vodo in jih pustiti, da vsrkajo potrebno vlago (nato pa površino zrn čez noč osušiti na radiatorju).

Vsi sestavni deli kosmičnika so zdravstveno neoporečni. Njegova oblika je prilagojena za pritrditev na mizo. Zagotavlja zanesljivo, brezhibno delovanje in enostavno vzdrževanje.

Specifikacija

  • Hitrost izdelave kosmičev: 80-130 g/min
  • Prostornina lijaka: 200 g
  • Teža: 1,7 kg
  • Višina izhoda za kosmiče: 80 mm
  • Dimenzije v mm (ŠxGxV): 93x123x162
  • Garancija: 3 leta
Oves vsebuje naravne maščobe in zagotavlja odlične kosmiče. Ostale vrste žit vsebujejo manjše količine vode in maščob, zato je zrnje pred uporabo priporočljivo oplakniti pod tekočo vodo in jih pustiti, da vsrkajo potrebno vlago (nato pa površino zrn čez noč osušite na radiatorju). Kosmičnik je primeren za ostala mehka žita in oljnata žita. Ni primeren za trda žita (koruza, riž ipd), stročnice (čičeriko, sojo ipd), kavo.
Niste prepričani kateri je pravi mlin za vas? Za pregled nad celotno ponudbo mlinov Komo kliknite tukaj.

PREDSTAVITEV FLOCINO

mehka_ita
zeli_a
oljnice

Mehka žita kot so: pšenica, pira, rž, kamut, ječmen, nezrela pira, oves (samo zdrobljen, ni mogoče fino mlet)

Začimbe kot so: poper, feferoni, gorčična semena, kumina, koromač, koriander, olupljen kardamom, nageljnove žbice, janeževo seme, rožmarin, timijan

Oljnata semena kot so: lanena semena, oves, mak, chia semena, sezam, amarant 

Tehnične podrobnosti
CENA 166,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.700000
PROIZVAJALEC KOMO
IZBRANA BARVA BUKOV LES
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 93x123x162
HITROST IZDELAVE KOSMIČEV (g/min) 130
PROSTORNINA POSODE ZA KOSMIČNIK (g) 200
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOSMIČNIK FLOCINO
Vaša ocena

Priporočamo vam tudi: