KOSMIČNIK FLICFLOC

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
KO-001-002
196,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

FlicFloc kosmičnik je res majhen, a stabilen in priročen za uporabo.

Preprosto briljanten v svoji enostavnosti. Izjemna tehnologija izdelave kosmičev omogoča popolnoma ploščate kosmiče. Kosmiči niso zdrobljeni kot večina, ki jih lahko kupite v trgovinah. FlicFloc kosmičnik je res majhen, a stabilen in priročen za uporabo. Vsako žito je v hipu zdrobljeno in predelano v popolnoma ravne kosmiče, prav tako zdrobi tudi oljna semen ali zelišča. Tako boste imeli dostop do številnih vitaminov, mineralov in drugih hranil iz svežih žit. Udobje - kadarkoli, v nekaj minutah si lahko pripravite natančno količino svežih kosmičev po vaših željah. Vedno in povsod. Robusten, vzdržljiv in zanesljiv - kosmičnik FlicFloc je narejen zelo trdno in natančno. Lahko ste prepričani, da vam bo služil mnogo let in vedno z enako natančnostjo ustvarjal najljubše kosmiče. Čiščenje skoraj ni potrebno - le od časa do časa je potreba odstraniti ostanke moke s suho krpo. Vsi deli kosmičnika so enostavno dostopni zato je FlicFloc najenostavnejši kosmičnik za čiščenje. Popolnoma varen, higienski in okolju prijazen - iz bukovega lesa in nerjavečega jekla, ki ne vpliva negativno na zmleta semena in žita, ter ne uniči hranila, ki jih ta vsebujejo. Zelo zanimiv, atraktiven izgled, skrbno narejen in ročno sestavljen. Kot vsi mlini Komo, je tudi FlicFloc popoln v vseh podrobnostih in preizkušen preden zapusti tovarno. Lahko ste prepričani, da boste z izbiro FlicFloc kosmičnika KOMO prejeli najvišjo kakovost izdelka, ustvarjenega s strastjo. Poleg kosmičnika je v kompletu še stekleni kozarec, ki se lepo prilega obliki kosmičnika ter držalo, ki omogoča varno pritrditev na mizo ali kuhinjski pult.

Specifikacija

  • Hitrost izdelave kosmičev: 80-100 g/min
  • Prostornina lijaka: 100 g
  • Teža: 1,7 kg
  • Dimenzije v mm (ŠxGxV): 121x122x188
  • Garancija: 3 leta
Oves vsebuje naravne maščobe in zagotavlja odlične kosmiče. Ostale vrste žit vsebujejo manjše količine vode in maščob, zato je zrnje pred uporabo priporočljivo oplakniti pod tekočo vodo in jih pustiti, da vsrkajo potrebno vlago (nato pa površino zrn čez noč osušite na radiatorju). Kosmičnik je primeren za ostala mehka žita in oljnata žita ter začimbe. Ni primeren za trda žita (koruza, riž ipd), stročnice (čičeriko, sojo ipd), kavo.
Niste prepričani kateri je pravi mlin za vas? Za pregled nad celotno ponudbo mlinov Komo kliknite tukaj.

PREDSTAVITEV FLICFLOC

mehka_ita
zeli_a
oljnice

Mehka žita kot so: pšenica, pira, rž, kamut, ječmen, nezrela pira, oves (samo zdrobljen, ni mogoče fino mlet)

Začimbe kot so: poper, feferoni, gorčična semena, kumina, koromač, koriander, olupljen kardamom, nageljnove žbice, janeževo seme, rožmarin, timijan

Oljnata semena kot so: lanena semena, oves, mak, chia semena, sezam, amarant 

Tehnične podrobnosti
CENA 196,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.700000
PROIZVAJALEC KOMO
BARVA BUKOV LES
MATERIAL Ohišje: vezan bukov les, Valjčka in ročka: nerjaveče jeklo, posoda: steklo
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 121x122x188
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 0/3
HITROST IZDELAVE KOSMIČEV (g/min) 100
PROSTORNINA POSODE ZA KOSMIČNIK (g) 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOSMIČNIK FLICFLOC
Vaša ocena