KOR PLASTIČNA STEKLENIČKA 500 ML - ROZA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
SO-100-004
23,95 €
Čas dobave:
1-3 dni

Popolnoma snemljiv pokrov za preprostejše čiščenje in polnjenje. Upravljanje s pritiskom na gumb Varnostni zaklop za dodatno varnost.

Prva stvar, ki jo lahko opazite na KOR Delti je njen poseben nagnjen ročaj. To je naš poklon starodavnemu grškemu simbolu za spremembe (Δ). Verjamemo, da so spremembe dobre in DELTA je naš naslednji korak v spreminjanju dojemanja, medtem ko še naprej ostajamo zagovorniki vode v svetu, kjer je voda prevečkrat samoumevna. Popolnoma snemljiv pokrov za preprostejše čiščenje in polnjenje. Upravljanje s pritiskom na gumb Varnostni zaklop za dodatno varnost. Prostorček na pokrovu, kamor lahko date svoj napisan simbol ali besedo, ki vas stimulira in si tako informirate vodo. 

Proizvajalčeva ocena

O KOR-u

Naša naloga je varovati in slaviti vodo. Naša strast je ustvariti najbolj eleganten in funkcionalen hidracijski produkt. Naš pristop smo poimenovali “ Boljši jaz, Boljši svet “, ker verjamemo, da lahko narediš spremembo brez odpovedovanja stvarem, ki so vam pri srcu. Spodaj je še nekaj naših osnovnih načel.

  • Vračanje. Verjamemo v pomembnost čiste vode za človekovo zdravje in zdravje našega planeta. Skozi naš program Thirst for giving TM (želja po dajanju) zbiramo sredstva za ozaveščanje o problemih povezanih z vodo.
  • Trajnostno oblikovanje. Verjamemo, da so dobro narejeni in lepo oblikovani izdelki bolj trajni kot klasični izdelki, ki hitro končajo na smetiščih.
  • Zdravje je pomembno. Ustrezna hidracija je pomembna za zdravje, prav tako pa je pomembno tudi iz česa pijete. Zato so vsi naši izdelki narejeni iz varnih materialov kot sta Eastman Tritan in nerjaveče jeklo.

KOR INOVACIJA imajo izdelki lahko (svojo) dušo?

Stremimo k temu, da vdahnemo življenje vsem našim izdelkom tako, da poiščemo kreativne rešitve za probleme, ki jih drugi ne opazijo ali se jih preprosto ustrašijo. Se vam zdi, da smo malce obsedeni? Verjetno. Vendar naša izguba je vaša nagrada: nabor inovacij, katere so naši kupci opisali kot “domiselne”, “prijetne”, “spodbujajoče” in še več...

Brez vode ne bi bilo KOR-a. Zato smo ustanovili program Thirst for giving TM (želja po dajanju). To je naš način za zbiranje sredstev in ozaveščanje o vodovarstveni problematiki, ki močno vpliva na prihodnost našega planeta. Prispevamo najmanj 1 % od prodaje izbranim neprofitnim organizacijam in vključujemo javnost v problematiko. 

Na zalogi imamo sledeče barve plastenk: modre, roza in zelene.

Tehnične podrobnosti
CENA 23,95 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC KOR
NAMEN RABE DOMAČA RABA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOR PLASTIČNA STEKLENIČKA 500 ML - ROZA
Vaša ocena