KOMPLET TREH SIT

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DD-001-101
35,00 €

Komplet treh sit  vsebuje sito za ločevanje grobih otrobov in primesi (Ф18/7 cm), fino sito za mehko moko (Ф20/8 cm) in sito za ostro moko (Ф23/9 cm).

Opis proizvajalca

Gospodinjski mlini zmeljejo žito v celoti. Rezultat mletja je polnozrnata moka, ki je zelo zdrava. Včasih pa vseeno potrebujete presejano, belo moko ali črno moko  tj. brez otrobov, ki je bolj primerna za nekatero pecivo ali pa za npr. cmoke. V takih primerih, uporabite sito  za presejanje zmlete moke. Hitro in enostavno. Seveda z mlinom lahko zmeljete tudi zdrob in ga presejete, da dobite delce ustrezne velikosti. 

Sita so narejena zelo natančno. So čvrsta, vzdržljiva in higienska. Vsak kos je ročno izdelan iz visoko kakovostnega lesa.

Če že imate mlin Komo, ali pa ga nameravate kupiti - bodo  sita njegovo odlično dopolnilo. Na ta način boste imeli popolno svobodo pri odločitvi, katero moko boste želeli uporabiti - polnozrnato ali sejano ali zdrob. 

Estetsko in ekološko sito bo lep dodatek tudi za vašo naravno kuhinjo.

Majhen namig - priporočamo vam, da otrobov, ki ostanejo po sejanju moke ne zavržete. Lahko jih uporabite kot otrobe za zajtrk, ali kot sestavine za polnozrnati kruh.

komplet treh sit, vsebuje sito za ločevanje grobih otrobov in primesi (Ф18/7 cm), fino sito za mehko moko (Ф20/8 cm) in sito za ostro moko (Ф23/9 cm).

Tehnične podrobnosti
CENA 35,00 €
PROIZVAJALEC MK-LES
MATERIAL les, kovinska mrežica
NAMEN RABE DOMAČA RABA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET TREH SIT
Vaša ocena