KOMERCIALNI OŽEMALNIK REMIDAG AUTOMATIC CITRUS JUICER (POLIRAN) SP-A2 LU

Na zalogi
KODA ARTIKLA
OŽ-001-001
5-14 dni
530,00 €
Lep italjanski design, zelo dobro izdelan komercialni ožemalnik.

Remidag automatic je profesionalni avtomatski ožemalnik za citruse, narejen iz lahke zlitine in nerjaveče jeklene konstrukcije. Vključite ga z pritiskom vzvoda navzdol. Ta sistem omogoča najboljši možni izkoristek v zelo kratkem času, preprečuje pa tudi špricanje soka po delovni površini. Idealen je za stiskanje pomaranč, grenivk in limon. Remidag automatic je na voljo v dveh različicah: polirano nerjaveče jeklo in kovano jeklo.

Remidag automatic je zanesljiv in tih delovni aparat iz nerjavečega jekla. Vse dele je enostavno sestaviti in razstaviti, kar omogoča enostavno uporabo in čiščenje. Ožemanje poteka zelo hitro in učinkovito. Zaradi kvalitetnega motorja in odlične izdelave je ožemalnik zelo vzdržljiv in je zato primeren za profesionalno uporabo.

Ime, ki stoji za profesionalnost in kakovost: REMIDAG. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999. Svoj ugled na mednarodnem trgu je podjetje ustvarilo z vrsto profesionalnih aparatov za bare in restavracije. Remidga svojim strankam ponuja možnost številnih dodatkov in profesionalnih aparatov, ki imajo popolnoma nov koncept, kjer nobena podrobnost ni prepuščena naključju, pri tem pa veliko pozornost posvečajo zanesljivosti in uporabnikom, ki so odvisni od teh aparatov dan za dnem.

Tehnične podrobnosti
CENA 530,00 €
ČAS DOBAVE 5-14 dni
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC REMIDAG
IZBRANA BARVA NERJAVEČE JEKLO
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMERCIALNI OŽEMALNIK REMIDAG AUTOMATIC CITRUS JUICER (POLIRAN) SP-A2 LU
Vaša ocena