KOMBUČA FERMENTOR 7L

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KOMBUČA FERMENTOR 7L
Že od 54,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Naj bo vaša najljubša osvežilna pijača ves čas na voljo s tem čudovitim kombuča fermentorjem. Zasnovan za enostavno fermentacijo ali neprekinjeno pripravo kombuče in opremljen s posebnim filtrom za nevtralizacijo neprijetnega vonja.

PRIROČEN POKROV

Pokrov za vrč omogoča pretok zraka med fermentacijo. Izdelan je iz materialov primernih za uporabo z živili. Na voljo je v dveh pastelnih barvah, ki bosta popestrili videz vaše kuhinje. Pokrov vključuje filter z aktivnim ogljem, ki pomaga ujeti neprijetne vonjave med fermentacijo. Filter lahko uporabite za več mesecev neprekinjene fermentacije kombuče, preden ga je potrebno zamenjati. Z vašim kombuča fermentorjem boste prejeli tudi dva dodatna filtra. V sredini pokrova najdete priročno okroglo vdolbino, kamor lahko vstavite fermentacijsko uro, ki je prav tako priložena. Tako nikoli ne boste pozabili, kdaj je vaša priljubljena pijača pripravljena.

5-1024x683_2

PRIVLAČEN VIDEZ STEKLENEGA VRČA

Kakovostni stekleni vrč je izdelan po meri iz majhne proizvodnje. Oblikovali smo ročno izdelan poseben vrč iz pihanega stekla najboljše kakovosti. Prostornina 7 litrov je kot nalašč za pripravo približno 5,7 litrov fermentirane pijače. Če kozarec uporabljate za ostale napitke, pa ga lahko enostavno napolnite do vrha.

FERMENTACIJSKA URA

Zabeležite si čas fermentacije s priročno uro, ki je priložena fermentorju. Ko začnete fermentirati, jo lahko postavite v vdolbino zgornjega silikonskega pokrova: nastavite uro, da označite začetni dan fermentacije in enostavno pustite kombučo fermentirati.

2-1024x683_4

KNJIŽICA Z NASVETI, RECEPTI IN NAVODILI

V knjižici najdete navodila, kako pravilno skrbeti za kombuča fermentor. Ne glede na to ali ste izkušeni v tem ali fermentirate prvič, vas bodo morda zanimala dejstva o kombuči in odgovori na pogosta vprašanja, ki se vam ob fermentiranju lahko pojavijo. Našli boste tudi osnovne recepte za majhne ali večje količine kombuče ter veliko idej za dodajanje okusov med sekundarno fermentacijo kombuče.

Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC BORGLA
NOVO DA
BARVA MODRA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMBUČA FERMENTOR 7L
Vaša ocena