KNJIGA NEKAJ SLADKEGA - BEBA IN HANA SPLIHCAL

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KN-100-200
25,00 €

Knjiga veganskih receptov za izbirčne Nekaj sladkega prinaša več kot petdeset receptov za deserte, pripravljene brez jajc, mleka, masla, tudi presne sladice, nekaj brezglutenskih in takšnih, ki ne vsebujejo sladkorja. Knjiga se bere kot zgodba, hkrati pa je priročnik za vegane, pri peki brez laktoze, glutena, soje ali oreščkov.

O avtoricah

Beba Splichal je tista, ki vrti pero in pospravlja kuhinjo. Poskrbi, da so mlinčki ob koncu dneva čisti, moka pometena in mački nahranjeni. Ne mara eksperimentiranja v kuhinji, izločila je maslo, jajca, mleko iz hladilnika, prisega na ekološke sestavine in starinske postopke mešanja z veliko metlico ter spravlja sladke kreacije v poetične stavke. Nič je ne razveseli tako kot res dobra sladica, lahko že za zajtrk. 

Zgodi se, da hči podeduje izjemen kuharski talent. Hana Splichal ga je, ljubezen do hrane in vsega dobrega na mizi je dobila po svoji mami Bebi. Hana je mojstrica vlečenega testa in zvitkov, obvlada tudi piškote, s katerimi redno podkupuje prijatelje. Z domačo peko se ukvarja od svojega desetega meseca, fotografirati pa je začela šele v najstniških letih. Bolj kot je recept videti nemogoč, raje se ga loti. Veganiziranje sladkih klasikov je njen najljubši izziv. Obožuje knjigarne, vse, kar je povezano z Indijo, ples, študij prava in potovanja. Osvoji jo stopljena bela čokolada.

Tehnične podrobnosti
CENA 25,00 €
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KNJIGA NEKAJ SLADKEGA - BEBA IN HANA SPLIHCAL
Vaša ocena