KASUMI PROFESIONALNI KUHARSKI SANTOKU NOŽ 18 CM VG10 PRO. 54018

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
NO-001-021-1
260,90 €

Kasumi profesionalni kuharski 18 cm nož Santoku, ki  se uporablja za rezanje, kockanje in sekljanje zelenjave, sadja in mesa.

Kasumi profesionalni kuharski 18 cm nož Santoku se uporablja za rezanje, kockanje in sekljanje zelenjave, sadja in mesa.


Sumikama, proizvajalec Kasumi nožev, uvaja prve VG-10 "super jeklene" nože v zahodnem stilu. Ta serija Kasumi nožev se imenuje serija VG-10 Pro. Noži VG-10 so splošno znani kot večplastni noži prevlečeni z dekorativnim vzorcem na rezilu. Pro noži so noži z enojnim slojem VG-10 "super jekla" in so v debelini od 1,8 mm do 2,1 mm, odvisno od dolžine noža. Primerjajte to na približno z 3 mm do 5 mm VG-10 v večplastnem prevlečenim nožem. Enoslojni nož omogoča večjo stabilnost rezila, ker nimate več jekel z različno trdoto Rockwell kot pri večplastnim nožu. Z noži Kasumi VG-10 Pro dobite 4-krat več "super jekla" od nožev v plasteh po ugodni ceni.


VG-10 JEKLO


V-Gold št. 10 je visoko ogljikovo nerjavno jeklo s kobaltovim, kromovim, manganskim, molibdenskim in vanadijim dodatkom S trajnostjo ostrine in lahkoto ostrenja. V-Gold No. 10 je visoko kakovostno jeklo, razvito izključno za nože in škarje. Dodajanje kobalta temu jeklu zahteva posebno kaljenje, da bi kar najbolje izkoristili to jeklo in dosegli trdoto Rockwell 61-62 stopinj. Sumikama kot prvotni proizvajalec nožev VG-10 damascus ima veliko izkušenj z jeklom VG-10.


ROČAJ


Pro ročaj je kompozitni material s sijajnim videzom, podobnim granitu. Ročaj ima tudi značilen mozaični zatič, ki mu doda svojo lepoto.

Tehnične podrobnosti
CENA 260,90 €
PROIZVAJALEC GLOBAL
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) dolžina rezila 12 cm
GARANCIJA (ŠT. LET) Življenjska garancija
NAMEN UPORABE Za sadje in zelenjavo
SERIJA NOŽEV GS
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KASUMI PROFESIONALNI KUHARSKI SANTOKU NOŽ 18 CM VG10 PRO. 54018
Vaša ocena