KARAFA MINIVERSE Z ZLATO ROŽO ŽIVLJENJA 0,12 L

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ND-001-020
19,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Karafa Miniverse je dragulj posebne vrste. Res je mini in zelo ljubka. Skupaj s pokrovčkom meri v višino 12 centimetrov. Uporabljamo jo za shranjevanje zelišč, začimb, olj, esenc, dišav in kozmetike. Nekateri iz nje tudi pijejo - vroče ali mrzle pijače - vendar je pitje iz tako majhne karafe prav poseben in zabaven izziv.

V karafi lahko shranjujete začimbe, hidrolate, sirupe ... Lahko jo uporabljate tudi za pitje vode. Vse, kar vlijete vanjo, se revitalizira po 3 minutah. V karafi hranjene začimbe imajo daljšo življenjsko dobo in še večjo moč.

Karafa Miniverse je izdelana iz borosilikatnega stekla in prenese temperaturo do 100 °C. Če bi si pod mikroskopom ogledali kristal vode, revitalizirane v tej karafi, bi videli, da vodni kristal v njej dobi tako strukturo, kot jo vidite na sliki. Vse, kar vlijemo ali vsujemo v karafo Miniverse, je po 3 minutah polno naravne energije. To omogoča čudovita oblika, ki izhaja iz zlatega reza. Ta karafa ima na dnu odtisnjen simbol rože življenja iz pravega zlata, ki nam daje življenjsko energijo. 

Osupljive lastnosti vode

Roža življenja

Zlati rez

Testi

Tehnične podrobnosti
CENA 19,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC NATURE'S DESIGN
VOLUMEN (L) 0,12
MATERIAL borosilikatno steklo, primerno do 100 °C
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KARAFA MINIVERSE Z ZLATO ROŽO ŽIVLJENJA 0,12 L
Vaša ocena