KARAFA MINIVERSE Z ZLATO ROŽO ŽIVLJENJA 0,12L

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ND-001-020
19,90 €

Karafa Miniverse je dragulj posebne vrste. Res je mini in zelo ljubka. Skupaj s pokrovčkom meri v višino 12 centimetrov. Uporabljamo jo za shranjevanje zelišč, začimb, olj, esenc, dišav in kozmetike. Nekateri iz nje tudi pijejo - vroče ali mrzle pijače - vendar je pitje iz tako majhne karafe prav poseben in zabaven izziv.


 


Karafa Miniverse je izdelana iz borosilikatnega stekla in prenese temperaturo do 100 °C. Če bi si pod mikroskopom ogledali kristal vode, revitalizirane v tej karafi, bi videli, da vodni kristal v njej dobi tako strukturo, kot jo vidite na sliki. Vse, kar vlijemo ali vsujemo v karafo Miniverse, je po 3 minutah polno naravne energije. To omogoča čudovita oblika, ki izhaja iz zlatega reza. Ta karafa ima na dnu odtisnjen simbol rože življenja iz pravega zlata, ki nam daje življenjsko energijo. 

V karafi lahko shranjujete začimbe, hidrolate, sirupe ... Lahko jo uporabljate tudi za pitje vode. Vse, kar vlijete vanjo, se revitalizira po 3 minutah. V karafi hranjene začimbe imajo daljšo življenjsko dobo in še večjo moč. 

 

Vodni kristal iz karafe Miniverse.

 

Osupljive lastnosti vode

Roža življenja

Zlati rez

Testi

Tehnične podrobnosti
CENA 19,90 €
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC NATURE'S DESIGN
VOLUMEN (L) 0,12
MATERIAL borosilikatno steklo, primerno do 100 °C
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KARAFA MINIVERSE Z ZLATO ROŽO ŽIVLJENJA 0,12L
Vaša ocena