KARAFA GALILEO S KRISTALI 1,3L

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ND-001-023
63,00 €

Karafa Galileo ima na dnu prostor za kristale. Oblika karafe, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, vodo revitalizira. Kristali, ki oddajajo vibracije skozi steklo, pa vodo dodatno obogatijo. Vrečka s kristali (50 g) je priložena in vsebuje: ametist roževec in kameno strelo.V izdelek natočite vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira, povrne v svojo naravno šesterokotno strukturo in napolni z energijo. Takoj boste opazili razliko v okusu: postane mehka in nežna.

Karafa je vsestransko uporabna. Seveda je v prvi vrsti namenjena pitju revitalizirane vode. Uporabljate pa jo lahko tudi za pripravo vitalnih juh, kruha, rižote in drugih jedi. Zelo jo priporočamo pri pripravi čaja, saj bo veliko bolj mehkega in prijetnega okusa. Vode iz karafe bodo vesele tudi rože, zelo se razbohotijo. Veliko ljudi pa sporoča, da jo obožujejo tudi njihovi otroci in hišni ljubljenčki.

Karafa je energijski objekt, ki v prostor oddaja resonančno valovanje v radiju 2 metrov, kar blagodejno vpliva na atmosfero v prostoru ter na ljudi, živali in rastline v njem. Resonančno vibriranje Zato priporočamo, da imate karafo vedno na mizi oz. na vidnem mestu, da bo lahko v polnosti delovala.

 

Vodni kristal iz vrča Galileo.

 

Osupljive lastnosti vode

Roža življenja

Zlati rez

Testi

Tehnične podrobnosti
CENA 63,00 €
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC NATURE'S DESIGN
VOLUMEN (L) 1,3
MATERIAL neosvinčeno steklo, primerno do 70 °C
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KARAFA GALILEO S KRISTALI 1,3L
Vaša ocena