The store will not work correctly when cookies are disabled.
Spletni piškotki
Za izboljšanje uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike. Tudi kasneje lahko s klikom na povezavo "Nastavitve zasebnosti", katero najdete v nogi, nastavite s katerimi piškotki soglašate.
Gospodinjski mlini zmeljejo žito v celoti. Rezultat mletja je polnozrnata moka, ki je zelo zdrava. Včasih pa vseeno potrebujete presejano, belo moko, tj. brez otrobov, ki je bolj primerna za nekatero pecivo ali pa za npr. cmoke. V takih primerih, uporabite sito za presejanje zmlete moke. Hitro in enostavno.
Sita so narejena zelo natančno. So čvrsta, vzdržljiva in higienska. Vsak kos je ročno izdelan iz kakovostnega lesa.
Če že imate mlin za moko, ali pa ga nameravate kupiti - bodo sita njegovo odlično dopolnilo. Na ta način boste imeli popolno svobodo pri odločitvi, katero moko boste želeli uporabiti - polnozrnato ali sejano.
Estetsko in ekološko sito bo lep dodatek tudi za vašo naravno kuhinjo.
Majhen namig - priporočamo vam, da otrobov, ki ostanejo po sejanju moke ne zavržete. Lahko jih uporabite kot otrobe za zajtrk, ali kot sestavine za polnozrnati kruh.
Sita so na voljo treh različicah: fino sito za mehko moko s premerom 20 cm, fino sito za ostro moko premera 23 cm in grobo sito premera 18 cm.