GASTRO VAKUUMSKA POSODA, 10 LITROV - 6 DELNI SET

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DA-002-041
185,00 €

Steklene vakuumske posode iz borosilikatnega stekla so namenjene vakuumskemu shranjevanju, pripravi in pogrevanju hrane. Visokokakovostno borosilikatno steklo je primerno za temperaturne razlike od - 20°C do 300°C, zato so posode primerne za uporabo v zamrzovalniku, hladilniku, pečici, mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.

Opis

Kako shraniti večje količine očiščene solate za več dni? Ste vedeli, da lahko zelenjavo in sadje pripravite dan v naprej, brez da bi izgubili svežino in hranljivo vrednost? 

Podaljševanje obstojnosti živil v vakuumu

Vakuumsko shranjevanje podaljša svežino in obstojnost hrane za štirikrat, saj so živila zaprta v posodah z minimalno vsebnostjo kisika, ki je nujen za razvoj bakterij in plesni. Hkrati to pomeni tudi boljšo obstojnost arom in hranljivih vrednosti.

Gastro vakuumska posoda prostornine 10 litrov

Največja profesionalna vakuumska posoda v ponudbi je visoka 31,5 cm in je primerna za vakuumiranje večjih količin narezanega ali celega sadja in zelenjave, testenin, moke in tudi mesa. V naprej pripravite sestavine za jedi in si olajšajte delovni proces v času povečanega obiska.

  • Očistite in narežite zeleno solato, ki jo boste postregli ob kosilu – v vakuumu bo solata popolnoma sveža tudi naslednji dan.
  • Narežite zelenjavo (paprika, čebula, bučke), ki jo potrebujete za pripravo dnevnih jedi – kuhanje bo še hitrejše, sestavine pa aromatične in hranljive tudi do 5 dni.
  • Bodo za malico kotleti ali začinjeni piščančji zrezki? Za hitro mariniranje mesa uporabite vakuumsko posodo in presenetite goste s popolno začinjenim zrezkom.
  • Za sladico pa sadna solata iz svežega sadja? Noben problem – sadje lahko narežete že zjutraj in ga zavakuumirate. Okus, arome, svežina in vitamini se bodo tudi čez noč odlično ohranili.
  • Vsa živila, zavakuumirana v posodah, so varna tudi pred molji, mravljami in ostalimi škodljivci, saj se posode neprepustno zaprejo.

različni volumni gastro vakuumskih posod z živiliGastronomske posode so primerne za shranjevanje vseh vrst živil: sadja, zelenjave, ostankov, predpripravljenih jedi in tudi za mariniranje mesa,

Vsestranska uporaba vakuumskih posod za gostince

Vakuumske posode za profesionalne kuhinje so primerne tako za restavracije in gostilne kot tudi za cateringebarehotele in ostale gostinske obrate. Za vakuumiranje velikih volumnov priporočamo gastro vakuumsko črpalko, ki bo delo opravila hitro in učinkovito.

Posode je mogoče kupiti posamezno brez pokrova ali v 6-delnem kombo setu, ki vključuje 6 posod istega volumna in 6 pokrovov.

Zakaj je živila pametno shranjevati v Statusovih gastro posodah?

Profesionalne vakuumske posode so izboljšana različica vakuumskih posod za gospodinjstva, ki jih zadovoljni uporabniki koristijo že desetletja.

  • Material vakuumskih posod je vrhunske kvalitete, zato je njihova življenjska doba izredno dolga, tudi več generacij. Eastman tritan ne prevzema arom in barv iz shranjenih živil, zato so posode uporabne za vse vrste živil. Lahko jih uporabljate v zamrzovalnikumikrovalovni pečici in pomivalnem stroju.
  • Pokrovi in posode so prozorni, zato zlahka vidite, kaj je v posamezni posodi shranjeno, tudi če so naložene ena na drugo. Z enostavnejšim pregledom zalog zagotovite še daljšo obstojnost shranjenih živil, saj posode ne odpirate po nepotrebnem in izpostavljate živila kisiku ter ostalim dejavnikom pokvarljivosti.
  • Dizajn posod je posebej prilagojen profesionalni uporabi – vogali posod so okrogli za lažje pretakanje tekočin, posode imajo oznake za litražoza enostavnejšo pripravo sestavin.
  • Posebna odlika posod je možnost zlaganja ene na drugo in tako maksimalno izkoriščanje prostora v kuhinji. Vsi volumni posod imajo enako dolžino in širino, zato lahko kombinirate katero koli posodo za pospravljanje ene na drugo. To pomeni tudi, da en pokrov ustreza vsem dimenzijam posod, zato vam ni potrebno iskati primernega pokrova za posamezno posodo.

Materiali

Statusove profesionalne  posode in pokrovi so iz visokokakovostne plastike Eastman tritanTM, ki je brez BPA. Tesnila in ventili na pokrovih pa so silikonski. Tritan in silikon sta živilsko neoporečna materiala.

Tehnične podrobnosti
CENA 185,00 €
PROIZVAJALEC STATUS
NOVO DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GASTRO VAKUUMSKA POSODA, 10 LITROV - 6 DELNI SET
Vaša ocena