ENO VRSTIČNA SEJALNICA JP1

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KM-001-129
642,90 €
Čas dobave:
5-14 dni

ENOSTAVNO SAJENJE V VRSTI

Sejalnica je zasnovana s strani inžinirjev za sejanje na površinah 2000m² / dan, sejalnica je idealena za vrtnarje, krajinarje in tudi za profesionalne vrtnarje.
Ta sejalnica zelenjave je zelo enostavna za uporabo in prilagajanje (le nekaj prilagoditev zahteva nabor ključev) ter temelji na visoko natančnem sistemu za izbiro semen, zaradi česar je edinstven izdelek na trgu.
Poenostavljen sistem za odstranjevanje zalogovnika (zamenjava valja in čiščenje zalogovnika sta olajšana). Ročaj je praktičen in ga lahko premikamo v desno ali levo, tako da ima uporabnik možnost hoje ob strani vrstice, hkrati pa ohranja dovolj potisne moči za enostavno sejanje.

1VRSTICNA.SEJALNICA.JP1
1VRSTICNA.SEJALNICA.JP1

POPOLNOMA NASTAVLJIVO ORODJE

Za nastavitev sejalne razdalje na vrsto je na voljo izbor 6 dozirnih diskov za seme, ki jih je potrebno namestiti na pogonsko verigo. Za fino nastavitev razmika med semeni je možnih 11 različnih kombinacij.
Sejete lahko v vrste, potapljate ali sejete posamezna semena. Globino sejanja zelo enostavno nastavite tako, da odvijete vijak in ga zategnete, ko dosežete zahtevano globino. Količino zemlje, katera prekrije brazdo, lahko sami prilagodite s spreminjanjem kota strgala.

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

ValjarAnti-static
Razdalja na sejalni vrstiNastavljiva
Koš za semenaSnemljiv
Distanca sajenjaNastavljiva
Globina sajenjaNastavljiva
Tehnične podrobnosti
CENA 642,90 €
ČAS DOBAVE 5-14 dni
TEŽA (kg) 9.000000
PROIZVAJALEC TERRATECK
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ENO VRSTIČNA SEJALNICA JP1
Vaša ocena
Ikona Oznaka Opis Vrsta Velikost Prenos
Katalog Terrateck 2023 pdf 80.8 MB Prenos