EM ZOO

Na zalogi
Na voljo samo še %1
KODA ARTIKLA
MO-002-019-1
1-3 dni
Že od 14,90 €

Probiotični prehranski dodatek za stabilizacijo presnove domačih živali.

PROBIOTIČNI PREHRANSKI DODATEK – EM ZOO:

Probiotike v hrano dodajamo za stabilizacijo presnove. Presnova je tesno povezana z imunskim sistemom in še kako je pomembno, da deluje optimalno. Probiotiki, ki jih dodajamo, imajo dokazane pozitivne učinke na živali, kot so nižji stres, izboljšana prebava, boljša ješčnost in zdravo pridobivanje na teži. Eden od značilnih vplivov je prav stres, saj se raven stresnega hormona kortizol zniža. Manj stresa pa ima zopet pozitiven učinek na imunski sistem. Probiotiki na osnovi EM® Tehnologije učinkovito ščitijo živali pred toksini, saj jim ne dovolijo, da bi prehajali v kri. Pomembno je tudi omeniti zaščito jeter in s tem povezanimi obolenji.

UPORABA: Uporabljamo EM ZOO

  • Splošno: 1mL na 1kg telesne teže
  • Ribe 0,1L EM Zoo v 100 L vode - v akvarij
  • Manjši psi in mačke: 10 mL dnevno
  • Večji psi: 20 - 40 mL dnevno
  • Ptiči 1:100 v pitno vodo
  • Glodalci: 5 -10 mL dnevno
DOMACEZIVALI-1024x663

BIVALIŠČE IN OKOLJE:

Z uporabo EM® v bivališču dosežemo zdravo bivalno okolje, katero ima velik vpliv na zdravje živali. Dosežemo manj sproščanja amonijaka in posledično manj muh. V takem okolju se živali počutijo bolje in so manj živčne. Na površine v bivališču nanesemo dobre bakterije, ki tam ostanejo in skrbijo za pozitivno mikrobiološko stanje. Na ta način ima bivališče manj vonja, zrak je čistejši in bivanje prijetnejše.
UPORABA: PRŠENJE: Pripravimo mešanico z vodo 1:10 in z njo pršimo po bivališču živali.
V primeru da naš hišni ljubljenček biva v stanovanju, priporočamo čiščenje gladkih površin z EM White Apple, z raztopino 1:10 (lahko osvežujemo tudi oblazinjeno pohištvo).
Za pomivanje tal uporabimo mešanico 1:100 z vodo ali pa po pomivanju razpršimo z mešanico 1:10 in obrišemo.

DEZINFEKCIJA:

V primeru, da moramo prostore dezinficirati to lahko naredimo s pomočjo EM® saj je učinkovit proti npr. E. Coli in S. Aureus. Lahko se uporabi tudi kot nadgradnja kemične dezinfekcije. Z redno uporabo EM® se potrebe po dezinfekciji zmanjšajo.
UPORABA: 1L EM White Apple na 100m2 površine.

Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC MICRONATURA
NOVO DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EM ZOO
Vaša ocena