EM-X GOLD - 0,5 L

Na zalogi
KODA ARTIKLA
MO-002-009
82,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Edinstvena pijača, polna antioksidantov, ki ščitijo naše celice, spodbujajo delitev zdravih celic in krepijo imunski sistem.

Edinstvena pijača, polna antioksidantov, ki ščitijo naše celice, spodbujajo delitev zdravih celic in krepijo imunski sistem.

Ta poseben produkt je sestavljen iz fermentirane melase, ekstrakta kvasovk, mikroorganizmov, naravnega magnezijevega klorida in koralnega kalcija. Em-X Gold vsebuje posebna hranila, ki stimulirajo imunski sistem in ga krepijo. Edinstven proizvodni proces EM-X Gold je razvil prof. Higa (EM Technology, Okinawa, Japonska).

  • Očisti telo prostih radikalov in toksinov.
  • Zmanjša utrujenost in upočasni proces staranja.
  • Spodbuja regeneracijo in obnovo telesa.
  • Izboljša delovanje imunskega sistema.
  • Pomaga premagovati razne alergije.
  • Učinkovito razstruplja telo in pospešuje hujšanje.
  • Poveča telesno in duševno vzdržljivost.

Naše telo je sestavljeno iz milijard celic, ki so ves čas izpostavljene poškodbam zaradi prostih radikalov. Te lahko povzročijo razni dejavniki, kot so kajenje, stresne situacije, alkohol, onesnaženo okolje in jemanje zdravil. Prosti radikali lahko oksidirajo biološko pomembne molekule in jih tako poškodujejo. Antioksidanti zagotavljajo zaščito zdravih celic in tkiva pred oksidativnimi procesi saj lahko preprečijo nastanek prostih radikalov ali pa njihovo reakcijo z biološko pomembnimi molekulami.

Človeške celice imajo določeno življenjsko dobo. Celice, ki odmrejo, se nadomestijo z novimi, saj poteka cikel obnove neprestano. S tvorbo novih celic telo raste ali se obnavlja. Celice se množijo z delitvijo, tako se tudi DNA prenese na nove celice. Kožne celice so bolj izpostavljene – imajo krajšo življenjsko dobo – in se v telesu zamenjajo približno enkrat na mesec. Nekatere celice, npr. živčne celice, ki imajo prav tako pomembno vlogo v našem telesu, pa imajo dolgo življenjsko dobo in jih ne menjamo redno.

Uporaba in dnevni odmerki:

EM-X Gold se jemlje oralno, nerazredčeno ali razredčeno v 250 ml vode, čaja ali kave.

Priporočen vnos 5–10 ml do največ 30 ml dnevno.

Za čimboljše rezultate priporočamo mešanico, segreto do 80 °C, ki jo pustimo, da se ohladi in pijemo toplo.

EM-X Gold je primeren za vegetarijance.

Minerali na dnevni odmerek – (30 ml) * RDA

Magnezij 66,0 mg 17,6 %

Jod 6,0 µg 4,0 %

Selen 9,3 µg 16,9 %

Sestavine:

Voda, fermentiran izvleček melase, kvasni ekstrakt, koralni kalcij, magnezijev klorid, pridobljen iz naravne morske vode.

Antioksidanti, prisotni v EM-X Gold:

Flavonoidi zajemajo in odpravljajo proste radikale, delujejo protivnetno. Zaradi povečane aktivnosti encimov vplivajo na jakost žil.

Saponini delujejo antibakterijsko, protiglivično in protivirusno. Povečajo absorpcijo hranil v procesu prebave, spodbujajo izločanje želodčnega soka (kisline, žolča in ostalih črevesnih sokov) in zmanjšajo presnovo maščob.

Ubiquinone (koencim Q10) deluje na krvni obtok in uravnava krvni tlak. Priporoča se ga za zdravljenje metabolnih motenj, migren, rakavih obolenj, nevrodegeneracijskih boleznih. Je izredno močan antioksidant.

Likopen krepi srce in varuje pred rakavimi obolenji, je zelo močan antioksidant.

Vitamin E (tokoferol kompleks) je pomemben antioksidant, ki varuje celice pred prostimi radikali. Deluje pri dostavi hranil do celic, s svojim delovanjem krepi stene krvnih žil in ščiti rdeče krvne celice pred prezgodnjimi okvarami. Uporablja se za zdravljenje moške sterilnosti, obolenj mišične mase, ateroskleroze in bolezni srca.

Gama-Orizanol izboljša mikrocirkulacijo v krvnih žilah, zmanjša gube, deluje kot naravni UV-filter, pomaga v boju s hiperpigmentacijo kože, pomirja in deluje protivnetno. Je zelo močan antioksidant.

 

EM-X Gold vsebuje posebne sestavine, ki pomagajo ohranjati normalen proces deljenja celic.

Tehnične podrobnosti
CENA 82,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PAKIRANJE 0,5 L
PROIZVAJALEC MICRONATURA, TEHNOLOGIJA EM D.O.O.
NOVO DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EM-X GOLD - 0,5 L
Vaša ocena