ELEKTRIČNI KOSMIČNIK FLOCMAN

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
KO-001-003
20 tednov
409,00 €

Električni kosmičnik FlocMan je izredno natančno izdelana naprava, primerna za pripravo svežih ovsenih kosmičev, tudi v večjih količinah.

Električni kosmičnik FlocMan je izredno natančno izdelana naprava, primerna za pripravo svežih ovsenih kosmičev, tudi v večjih količinah. Za izdelavo kosmičev je najbolj primeren oves, saj vsebuje naravne maščobe in zagotavlja odlične kosmiče. Ostale vrste žit vsebujejo manjše količine vode in maščob, zato je zrnja pred uporabo priporočljivo oplakniti pod tekočo vodo in jih pustiti, da vsrkajo potrebno vlago (nato pa površino zrn čez noč osušiti na radiatorju). FlocMan se lahko uporablja kot drobilec bučnih semen, možno pa ga je uporabiti tudi za obdelavo različnih vrst začimb. Nerjaveči segmenti za mletje in leseno ohišje s površino, obdelano z naravno impregnacijo, zagotavljajo zdravstveno neoporečnost ob uporabi. Enostavna konstrukcija zagotavlja zanesljivost, enostavno uporabo in enostavno vzdrževanje.

Specifikacija

  • Hitrost izdelave kosmičev: 90 g/min
  • Prostornina lijaka: 600 g
  • Moč motorja: 140 W
  • Glasnost: 40 dB
  • Teža: 6,2 kg
  • Dimenzije v mm (ŠxGxV): 140x280x310
  • Garancija: 3 leta
Oves vsebuje naravne maščobe in zagotavlja odlične kosmiče. Ostale vrste žit vsebujejo manjše količine vode in maščob, zato je zrnje pred uporabo priporočljivo oplakniti pod tekočo vodo in jih pustiti, da vsrkajo potrebno vlago (nato pa površino zrn čez noč osušite na radiatorju). Kosmičnik je primeren za ostala mehka žita in oljnata žita ter začimbe. Ni primeren za trda žita (koruza, riž ipd), stročnice (čičeriko, sojo ipd), kavo.
Niste prepričani kateri je pravi mlin za vas? Za pregled nad celotno ponudbo mlinov Komo kliknite tukaj.

PREDSTAVITEV FLOCMAN

mehka_ita
zeli_a
oljnice

Mehka žita kot so: pšenica, pira, rž, kamut, ječmen, nezrela pira, oves (samo zdrobljen, ni mogoče fino mlet)

Začimbe kot so: poper, feferoni, gorčična semena, kumina, koromač, koriander, olupljen kardamom, nageljnove žbice, janeževo seme, rožmarin, timijan

Oljnata semena kot so: lanena semena, oves, mak, chia semena, sezam, amarant 

Tehnične podrobnosti
CENA 409,00 €
ČAS DOBAVE 20 tednov
TEŽA (kg) 6.200000
PROIZVAJALEC KOMO
IZBRANA BARVA BUKOV LES
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 140x280x310
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 3/3
HITROST IZDELAVE KOSMIČEV (g/min) 90
PROSTORNINA POSODE ZA KOSMIČNIK (g) 600
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ELEKTRIČNI KOSMIČNIK FLOCMAN
Vaša ocena