EKO SOK PIRINE TRAVE (32 SKODELIC × 28ml)

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DP-003-002
60,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Sok iz pirine trave je neverjetno zdrav, hranljiv, močan in 100 % naraven napitek. Ob njegovem pitju, boste občutili ogromno energijo in napredek, ker Vaše telo oskrbi z vsemi nujno potrebnimi vitamini, minerali, rastlinskimi vlakni, ogljikovimi hidrati, encimi in s klorofilom!

MOŽEN SAMO PREVZEM V TRGOVINI! NE DOSTAVLJAMO PO SLOVENIJI !

"Zelena kaplja" – eko sok pirine trave je pravi eliksir zdravja in vitalnosti, ker lahko v enem samem kozarcu najdete vse hranljive sestavine, ki so nujno potrebne Vašemu telesu, da bi se počutili krepko in zdravo. Ta dragoceni zeleni napitek je bogat z minerali, vitamini A, B, C, s klorofilom, z ogljikovimi hidrati, encimi in rastlinskimi vlakni. Se spomnite periodnega sistema 118 kemijskih elementov? Eko sok pirine trave jih vsebuje kar 90!

Zeleni eko sok pirine trave je največji naravni vir klorofila, klorofil pa s pomočjo hemoglobina oskrbuje kri s kisikom in bistveno izboljšuje krvno sliko in DNK. Vsebuje petkrat več vitamina C kot pomaranča in dvakrat več vitamina A kot korenje!

Je odličen vir vitaminov: E, A, K, C, D, B1, B2, B3, B7, B17 in mineralov: kalcija, železa, magnezija, cinka, selena, mangana in bakra.

Prav tako se uporablja za odstranjevanje ostankov zdravil, težkih kovin in rakotvornih snovi iz telesa in odstranjevanje strupenih snovi iz jeter in krvi (detoksifikacija).

Prednosti "Zelene kaplje":

O prednostih pitja sokokov iz pšenične, pirine ali ječmenove trave je že veliko napisanega. O tem se lahko prepričate, če si preberete različne prispevke, ki so objavljeni na Internetu. Prednost pirine trave pred pšenično je v večji hranljivosti. Prednosti pripravljenega soka Zelene kaplje pa je kontrolirano okolje in prisotnost naravne svetlobe.

Izdelek&Uporaba

Zelena kaplja je 100 % naravni, organski napitek, ki se pridobiva s hladnim stiskanjem pirine trave. Ne vsebuje aditivov, konzervansov in umetnih barvil.

Pakiranje vsebuje 32 skodelic soka pirine trave po 28 gramov. Neto teža pakiranja znaša 896 gramov.

Sok je potrebno hraniti v zamrzovalniku na temperaturi -18º C. Ko ga odmrznete, ga ne smete ponovno zamrzovati. Sok se prevaža izključno v hladilnih torbah.

Navodilo za uporabo:

Sok se pije zjutraj, na tešče. Pol ure do eno uro po pitju soka ne smete jesti, da se sok čim bolj absorbira v krvni obtok. Kockico soka raztopite v malo mlačne vode (ne iz vodovoda, ker vsebuje klor, pač pa se priporoča destilirana voda), lahko ga premešate z žličko, ki ni kovinska. Čim se raztopi, ga popijte. Odmrznjeni sok morate popiti v roku pol ure od odmrzovanja. Med pitjem je najboljše, da sok deset do dvajset sekund zadržite v ustih in ga grgrate.

Več o uporabi si ogledate na sledečem video posnetku:

 

Namen, doza in reakcije:

Idealno bi bilo, da sok pijete nepretrgoma tri mesece. Priporočamo, da pred uporabo zelenega soka naredite analizo krvi in da enako naredite po treh mesecih uporabe. Rezultati Vaše krvne slike pred in po uporabi so najboljši kazalnik izboljšanja! Doza "Zelene kaplje", ki jo dnevno vnašate, je odvisna predvsem od namena. Priporočljiva dnevna doza za zdrave osebe je od 15 do 30 ml, priporočljiva doza za bolnike pa je 40 do 60 ml. Učinke soka boste občutili že po nekaj dnevih, toda pravi učinek boste občutili šele, ko sok pijete vsaj mesec dni.

Po prvih 3-4 dnevih čiščenja organizma, sok pirine trave počasi začenja umirjati živčni sistem. Nastanek prvih simptomov krepitve imunosti je odvisen od posameznika, toda najpogosteje se občutijo po 9-10 dneh. Najprej deluje na živčni sistem, nato pa krepi fizično moč in daje življenjsko energijo.

 

Starodavno žito iz reke Nil

Pira (lat. Triticumspelta) je starodavno žito s poreklom iz doline reke Nil, splošno poznano po svojih zdravilnih učinkih. Vsebuje celo vrsto hranljivih sestavin, vključujoč proteine, esencialne aminokisline, vitamine, kompleksne ogljikove hidrate in močna rastlinska vlakna. Je prijetnega, sladkega okusa in lahko prebavljiva.

Zaradi nizkega glikemičnega indeksa in nizke kalorične vrednosti pirine trave je odličen za vse, ki so na dieti, sladkorne bolnike, za osebe z alergijami in s kardiovaskularnimi boleznimi, z boleznimi črevesja, pri dietah za zniževanje nivoja holesterola in trigliceridov.

Prevzem in dostava:

Zamrznjen sok je pirine trave je na ljubljanskem območju mogoče dobiti samo v Centru EKO365. Zaradi temperaturne občutljivosti soka (priporočljiva temperatura hranjenja je med -14 in -18°C) je prevzem v centru EKO365 možen samo z hladilno torbo ali vrečo ter hladilnimi vložki 

novo

V kratkem bomo uvedli nov način prevzema paketov pirine trave, ki bo zadovoljiv vse, ki nimate možnosti prevzeti sok pirine trave v Centru EKO365.

Objavili bomo tudi urnik dostav po celi Sloveniji, kar bo omogočilo vsem, ki potrebujejo ali želijo testirati učinke soka pirine trave, dobavo soka v zmrznjenem stanju do vaših vrat. S tem bo zagotovljena maksimalna kvaliteta soka in ne bo nevarnosti, da bi prišlo med transportom do odmrznitve.

V kolikor želite sok pirine trave naročiti že danes, potem vas bomo obvestili naknadno o predvideni dostavi na vaš naslov.

Video posnetki na temo pirine trave ZELENA KAPLJA:

 

 

Tehnične podrobnosti
CENA 60,00 €
PROIZVAJALEC ZELENA KAPLJA
CENA/100g 7,55
EKOLOŠKO PRIDELANO DA
PRESNO DA
VEGANSKO DA
BREZ LAKTOZE DA
BREZ GLUTENA DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EKO SOK PIRINE TRAVE (32 SKODELIC × 28ml)
Vaša ocena