DODATNA POSODA ZA KALILNIK TRIBEST FRESHLIFE

Na zalogi
KODA ARTIKLA
56453
49,90 €
Čas dobave:
1-3 dni
Dodatna posoda za Tribest FRESHLIFE FL3000 avtomatski kalilnik omogoča še večje količine vzgojenih kalčkov.

Uporabo kalčkov v prehrani utemeljujejo praktični razlogi, predvsem je gojenje kalčkov zelo priporočljivo pozimi, ko so vrtnine in zelenjava v trgovinah zelo dragi in tudi osiromašeni s hranili, bolj nasičeni s pesticidi in takrat je gojenje kalčkov poceni nadomestilo. Biološko polnovredna hrana in kalčki so neločljiva celota. Z vitamini in beljakovinami dopolnjujejo vsakdanji jedilnik.

Z avtomatskim kalilnikom Freshlife boste tako lahko brez težav vzgojili izjemno hranilne kalčke, saj vsebujejo štirikrat več beljakovin in 39 krat več beta-karotena kot solata. Ker izjemno hitro rastejo, vsebujejo 10-50 krat več vitaminov, mineralov, aminokislin in encimov, kot katerokoli drugo rastlinje.

Z dodatno posodo za avtomatski kalilnik FRESHLIFE boste lahko vzgojili še večjo količino kalčkov kot sicer. Posodo enostavno dodate na svoj FRESHLIFE kalilnik kot dodaten nivo.

Tehnične podrobnosti
CENA 49,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC TRIBEST
PRIPOROČAMO ZA Vse vrste kalčkov, alfa alfa, brokoli, radič, sojine ali mungo kalčke, koruzne kalčke, sezamove kalčke, sončnična semena, predvsem zelo dobro lahko skalite pšenično travo in ječmenovo travo!
NAMEN RABE DOMAČA RABA
GARANCIJA (ŠT. LET) 2
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DODATNA POSODA ZA KALILNIK TRIBEST FRESHLIFE
Vaša ocena