DEWBERRY SLIMLINE GREEN

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
VF-002-100
19,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Dewberry prinaša nove tehnologije in eleganten dizajn v vašo kuhinjo. Navojni vložek Dewberry z dolgo življenjsko dobo iz vode odstranjuje: klor in onesnaževalne spojine na osnovi klora, pesticide, organske nečistoče, zmanjšuje vodni kamen, odstranjuje škodljive kovine, kot so svinec, baker ali aluminij, zagotavlja boljši okus in odstranjuje neprijetne vonjave. Impregnacija s srebrom preprečuje razmnoževanje bakterij.

Filter Dewberry, ki ima neprimerljivo kakovost prečiščevanja vode in podaljšano življenjsko dobo, je enostaven za namestitev in je varno pritrjen s pomočjo posebnega pritrdilnega vijaka. Življenjsko dobo vložka nadzoruje napredni monitor z mikroprocesorjem Cartridge Lifetime Monitor (CLM™), ki izračunava dejansko količino filtrirane vode, ter tako preprečuje, da bi se vložek predolgo uporabljal ali pa, da bi ga predčasno zamenjali. S filtrirnim vložkom Dewberry se lahko filtrira do 300 litrov vode.

Monitor CLM™ izračunava dejansko količino filtrirane vode, tako da vložka nikoli ni moč predolgo uporabljati ali predčasno zamenjati. Občasno odpiranje dvižnega pokrova ne bo vplivalo na funkcijo izračunavanja življenjske dobe, saj je nadzorovano s programsko opremo CLM™. Monitor CLM™ je bil skrbno razvit v namene nadzora življenjske dobe vložka v povezavi s količino filtrirane vode, zato vas prosimo, da vložek zamenjate takoj, ko vas CLM™ na to opozori.

Tehnični podatki

 • Zmogljivost filtriranja: 1,7  l
 • Skupna zmogljivost: 3,3 l
 • Temperatura vhodne vode: 5–30°C
 • Filter Ionex, aktivno oglje
 • Kapaciteta filtra: 300 l

Dewberry  je odličen izdelek, z odličnim dizajnom za odlično ceno. Napredna tehnologija vas bo opozorila, kdaj je vložek treba zamenjati. Uporaba vodnega filtra Deweberry je enostavna in preprosta in zagotovo ga boste uporabljali vsak dan.

Dewberry prinaša nove tehnologije in eleganten dizajn v vašo kuhinjo. Navojni vložek Dewberry z dolgo življenjsko dobo iz vode odstranjuje:

klor in onesnaževalne spojine na osnovi klora, pesticide, organske nečistoče, zmanjšuje vodni kamen, odstranjuje škodljive kovine, kot so svinec, baker ali aluminij, zagotavlja boljši okus in odstranjuje neprijetne vonjave. Impregnacija s srebrom preprečuje razmnoževanje bakterij.

 • Aparat lahko polnite skozi dvižni pokrov na zgornji strani, zaradi česar je enostaven in priročen za uporabo
 • Dulec na pokrovu onemogoča prodor neprečiščene vode v notranjost.
 • Poseben, trajen pritrdilni vijak za vložek Dewberry
 • Nedrseča podlaga za udobje in stabilnost
 • Izjemno visoka zmogljivost: prečiščena voda 2,0 litra, skupna zmogljivost vrča 3,5 litra
 • Vse dele (razen pokrova) se sme prati v pomivalnem stroju.
Tehnične podrobnosti
CENA 19,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 850.000000
PROIZVAJALEC DEWBERRY
BARVA ZELENA
MATERIAL brez BPA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DEWBERRY SLIMLINE GREEN
Vaša ocena