BIO MLETA KAVA PIANO - GUSTONI (500g)

Na zalogi
KODA ARTIKLA
BH-002-001
10,50 €
Čas dobave:
1-3 dni
Blago pražena kava odličnega okusa je grobo mleta ter tako primerna za kavne avtomate ter »kafetjere«. Je ena redkih kav na našem tržišču, ki je primerna tudi za kavni klistir, obvezen del Gersonove terapije za zdravljenje raka.

 

Pridelava: Uravnotežena sestava najboljših zrn Arabike iz višavja Chiapas v Mehiki in Cajamarce v Peruju. Kava je zelo skrbno pražena, kar zagotavlja kavi blag okus.

Uporaba ekološke kave za klistiranje


Ena najpomembnejših tehnik Gersonove terapije je razstrupljanje prek jeter oziroma žolča s kavnimi klistirji.

Ti razširijo žolčna izvodila in tako omogočijo jetrom, da se znebijo nakopičenih strupov. Uvajanje kave v danko spodbudi encimski sistem v jetrih, ki lahko izloči strupene proste radikale iz krvnega obtoka.

Kavni klistir poveča normalno dejavnost tega encima za 600% do 700%, kar omogoči neprimerno močnejše razstrupljanje. Kava vsebuje tudi obilo kalija, ki pomaga preprečevati črevesne krče, s tem ko se poveča vsebnost tega elementa v gladkem mišičevju črevesja, kjer ga sicer primanjkuje.

Standardno mešanico za en klistir pripravimo iz treh zvrhanih jedilnih žlic blago ali srednje pražene, fino mlete ekološke kave in pri­bližno 950 ml filtrirane oziroma destilirane vode.

Tehnične podrobnosti
CENA 10,50 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC GUSTONI
EKOLOŠKO PRIDELANO DA
PRESNO DA
VEGANSKO DA
BREZ LAKTOZE DA
BREZ GLUTENA DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BIO MLETA KAVA PIANO - GUSTONI (500g)
Vaša ocena