BAZIČNI PRAŠEK DR. JACOB´S 300 G

Na zalogi
KODA ARTIKLA
BH-008-001
25,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Vsebuje 95 % citratov, ki so pridobljeni iz rastlinskih in mineralnih surovin. Citrati so naravna sestavina naših celic. Za pravilno kislinsko-bazično ravnovesje so mineralne snovi kot so kalij, magnezij in kalcij najpomembnejše. Prijazen je do želodca in črevesja.

Bazični prašek Dr. Jacob´s je pripravljen po vzoru narave iz rastlinskih in mineralnih sestavin. Zelenjava in sadje sta bogata z organskimi minerali. V sadju in zelenjavi je veliko kalija, kalcija in magnezija, a zelo malo natrija. Razmerje med kalcijem in magnezijem je približno 3:2.

V BAZIČNEM PRAŠKU DR. JACOB´S SO VITALNE SNOVI, KI VPLIVAJO NA NAŠE ZDRAVJE:

  • Kislinsko-bazična presnova – cink
  • Delovanje mišic – kalij, magnezij, kalcij
  • Živčni sistem – kalij, magnezij
  • Ohranjanje normalnega krvnega tlaka – kalij
  • Zmanjšanje utrujenosti – magnezij
  • Energijska presnova – magnezij, kalcij
  • Imunski sistem – cink, vitamin D
  • Ohranitev kože, las in nohtov – cink
  • Ohranitev kosti in zob – magnezij, kalcij, vitamin D

V žlici bazičnega praška je 4,25 grama citratov, kolikor jih je na primer v kilogramu jabolk. Kalija za 1/2 kg jagod, kalcija za kozarec mleka, magnezija za 100 g mandljev, cinka za 100 g polnozrnatega kruha in vitamina D za 50 g tune.

Ali ste utrujeni in brez energije, je vaše telo zakisano?

Zakisanost organizma, zaradi hrane bogate z mesom, sladkorjem in rafiniranimi ogljikovimi hidrati se lahko kaže v različnih simptomih:  utrujenost, pomanjkanje energije, zmanjšana zmogljivost, v izgledu kože, las in nohtov. Z rednim pitjem bazičnega praška boste skrbeli za odstranjevanje odvečnih kislin iz telesa in uravnoteženo kislinsko-bazično ravnovesje.

Bazični prašek DR. JACOB´S je mešanica naravnih mineralov v obliki citratov. Kalij, kalcij, magnezij, cink in vitamin D3 so dragoceno dopolnilo vsakdanji prehrani, saj prinašajo prepotrebne minerale v obliki, v kateri jih organizem najlaže absorbira. Je edini med bazičnimi praški na trgu, ki vsebuje največ cinka - Cink je glavni mineral, ki prispeva k kislinsko-bazičnem ravnovesju v telesu. 

Da lahko v telesu delujejo osnovni presnovni procesi, mora biti vzpostavljeno ravnovesje med kislinami in bazami (pH ravnovesje). Telo si nenehno prizadeva za vzdrževanje ravnotežja med kislinami in bazami. Vsi metabolni procesi v telesu so odvisni od pravilnega Ph ravnovesja. Če je telo zakisano, to vpliva na delovanje organizma in lahko vodi do številnih kroničnih bolezni. Najpomebnješa hranila za vdrževanje pH ravnovesja so minerali in bikarbonati. Če telo nima dovolj mineralov, za vzpostavljanje kislinsko bazičnega ravnovesja, jih vzame iz organov in kosti in sicer minerale kot so kalcij, magnezij, kalij. Na ta način so organi bolj obremenjeni in njihova sposobnost normalnega delovanje je zmanjšana. 

Bazični prašek vrne telesu osnovne bazične minerale. Človeško telo jih namreč ne zna proizvajati samo, ampak jih dobi s hrano in prehranskimi dodatki. Bazični prašekDR. JACOB´S zagotavlja minerale, ki so ključni za delovanje osnovnih biokemičnih funkcij. 

SESTAVINE: 

Kalijev citrat, kalcijev citrat, magnezijev citrat, magnezijev karbonat, silicijeva prst, naravna aroma iz citrusov, cinkov citrat, vitamin D3.

HRANILNE VREDNOSTI:

* priporočeni dnevni vnos

Neto količina: 300 g (66 odmerkov)

Bazični prašek ne vsebuje laktoze, sladkorja, sladil in glutena. Vsebuje 95 % citratov, ki so pridobljeni iz rastlinskih in mineralnih surovin, s čimer zagotavljajo bazično mešanico s svežim okusom po citrusih. Prijazen je do želodca in črevesja.

PRIPOROČENO ODMERJANJE:

Dvakrat dnevno raztopite eno merico (4,5 g) praška v 1 litru vode, mineralne vode ali soka.

Pijte veliko tekočine. Pri odpovedi ledvic, alkalozi, hiperkaliemiji ali jemanju diuretikov, ki varčujejo kalij, se glede uživanja posvetujte z zdravnikom. Otroci, starejši od 4 let, na dan zaužijejo pol merice (2,25 g) Bazičnega praška raztopljenega v pol litra vode, starejši od 10 let pa eno merico (4,5 g) Bazičnega praška, raztopljenega v enem litru vode, na dan.

OPOZORILO:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

brez_glutr124454
Tehnične podrobnosti
CENA 25,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC DR. JACOB'S
NOVO DA
BREZ LAKTOZE DA
BREZ GLUTENA DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BAZIČNI PRAŠEK DR. JACOB´S 300 G
Vaša ocena