BAZIČNA KOPEL MEINEBASE

Na zalogi
KODA ARTIKLA
BAZIČNA KOPEL MEINEBASE
Že od 18,50 €
Čas dobave:
1-3 dni

Bazična kopel MeineBase omogoča moderno bazično nego telesa po vzoru narave, ki je povsem prilagojena zahtevam in potrebam vaše kože.

BAZIČNO MINERALNA KOPALNA SOL MEINEBASE

  • certificirana naravna kozmetika

  • ne vsebuje barvil, dišav in konzervansov

  • dermatološko potrjeno, da jo koža dobro prenaša

  • za bazično in svileno mehko kožo

  • vsebuje drobni prah 8 žlahtnih kamnov

Bazično mineralna kopalna sol MeineBase za nego telesa izdatno čisti, neguje in sprošča. Certificirana naravna kozmetika spodbuja nastajanje naravne zaščitne maščobne plasti na koži in ji na ta način vrača prijetno mehkobo. Bazična kopel MeineBase s pH vrednostjo 8,5 podpira razstrupljevalno funkcijo kože in tako uravnava kislinsko-bazično ravnovesje.

Bazična kopel MeineBase omogoča moderno bazično nego telesa po vzoru narave, ki je povsem prilagojena zahtevam in potrebam vaše kože. Uporabiti jo je mogoče na različne načine, hkrati pa je primerna za vse družinske člane, zato bo kmalu postala nepogrešljiv del vaše vsakdanje nege telesa.

NARAVNA NEGA KOŽE PO VZORU NARAVE

Za izjemno sproščujoč občutek zadostujejo že majhne količine kopalne soli. Uživajte v objemu sproščujoče nege telesa s kar osmimi dragocenimi žlahtnimi kamni –  ahatom, karneolom, citrinom, hrizoprasom, kalcedonom, safirjem, gorskim kristalom in oniksom.

Uporaba bazično mineralne kopalne soli MeineBase

Bazična kopalna sol MeineBase je vsestransko uporabna – uporabite jo lahko povsem po svojih željah in potrebah. Potopite se v očarljiv svet bazične nege telesa in uživajte v trenutkih razvajanja in sprostitve!

UPORABA:

Bazična kopalna sol MeineBase je vsestransko uporabna – uporabite jo lahko povsem po svojih željah in potrebah.

Če si boste privoščili kopel celotnega telesa, naj temperatura vode znaša med 36 °C in 38 °C, pri kopeli za noge pa je lahko temperatura vode nekoliko višja (38 °C – 41 °C). V idealnem primeru znaša čas kopanja med 45 in 60 minutami, po želji tudi dlje. Za kopel celotnega telesa potrebujete 3 jedilne žlice kopalne soli, za sedečo kopel pa približno eno. Zvrhana čajna žlička zadostuje za obveze, izpiranje in za nožne kopeli. Za izjemno sproščujoč občutek zadostujejo že majhne količine kopalne soli. Uživajte v objemu sproščujoče nege telesa s kar osmimi dragocenimi žlahtnimi kamni –   ahatom, karneolom, citrinom, hrizoprasom, kalcedonom, safirjem, gorskim kristalom in oniksom.

ODMERJANJE BAZIČNE SOLI MEINEBASE

Pokrovček izdelka je istočasno namenjen zapiranju kot tudi odmerjanju izdelka. Na zgornji strani pokrovčka se nahajata dve oznaki. Kadar pokrovček napolnite do zunanje oznake, količina izdelka v pokrovčku ustreza eni jedilni žlici. Ko je pokrovček napolnjen do notranje oznake, zajeta količina ustreza eni čajni žlički.

Zunanja oznaka = 1 jedilna žlica

Notranja oznaka = 1 čajna žlička

meinebase_doziranje

Kopel za celotno telo

Za bazično kopel celotnega telesa potrebujete tri pokrovčke oz. tri jedilne žlice bazične kopalne soli MeineBase. Priporočljiva temperatura vode znaša med 36 in 38 °C. Kopel naj traja vsaj 30 minut. Za otroško kopel (približno 20 litrov vode) zadostuje polovica pokrovčka oz. ena čajna žlica izdelka MeineBase.

Kopel za noge

Za nožno kopel (voda naj sega do meč) potrebujete polovico pokrovčka oz. eno čajno žličko izdelka MeineBase. Temperatura vode naj znaša 38 – 41 °C, noge pa namakajte vsaj 30 minut.

Kopel za roke

Za eno umivalno skledo vode zadostuje polovica pokrovčka oz. ena čajna žlička kopalne soli MeineBase.

Piling

Ščepec kopalne soli MeineBase vmešate v bazični gel za tuširanje in z njim nežno zmasirate telo. Na predelih, kjer je koža groba in trda, lahko uporabite čisto kopalno sol. Po pilingu se oprhate.

Parna kopel

Kopalno sol MeineBase lahko uporabite tudi v parni kopeli. Po krajšem potenju (približno 5 minut) nanesete malce kopalne soli na telo in nežno vmasirate. Zatem nadaljujete s potenjem še nadaljnjih 10 minut, na koncu pa se stuširate.

Kopalno sol MeineBase lahko zmešate z medom za še posebej intenzivno nego. Eno jedilno žlico izdelka MeineBase, eno do dve jedilni žlici tekočega medu in malce vode zmešate v mazljivo pasto. Po nekaj minutah potenja v parni kopeli pasto nanesete na telo, pustite, da učinkuje približno 10 do 15 minut, nato pa se oprhate.

Izpiranje nosu

V lonček za izpiranje nosu daste potrebno količino vode in ščepec soli MeineBase. Za 250 ml tekočine za izpiranje nosu zadostuje približno polovica čajne žličke izdelka MeineBase.

Izpiranje ust

Za izpiranje ustne votline stopite polovico čajne žličke izdelka MeineBase v 250 ml tople vode. Tekočino požvrkljate po ustni votlini, po želji pa jo lahko uporabite tudi za grgranje.

Inhalacija

V en liter vroče vode za inhalacijo daste polovico pokrovčka oz. eno čajno žličko soli MeineBase.

Dezodorant

Ščepec kopalne soli MeineBase zmešate v dlani z malce vode. Mešanico nanesete pod pazduhe, ki ste jih pred tem umili z milom.

Nega zob

V lonček za izpiranje ust nalijete malce vode in v njej raztopite sol MeineBase. Nato v lonček pomočite zobno ščetko. Ščetko zatem vzamete iz vode, nanesete nanjo zobno pasto brez fluorida in si umijete zobe kot običajno.

Masaža

Za masažo uporabite visokokakovostno olje za kožo, ki mu dodate malce soli MeineBase. Mešanico nežno vmasirate v kožo, dokler se ne vpije.

SESTAVINE:

Natrijev hidrogenkarbonat, morska sol, natrijev karbonat, naravni minerali in osem žlahtnih kamnov – ahat, karneol, citrin, hrizopras, kalcedon, safir, gorski kristal (kvarc) in oniks.

Bazična kopel je brez barvil, dišav, konzervansov, živalskih snovi in sestavin naftnih derivatov. V pripravku ni kislin, ki bi dražile kožo, zato je primeren tudi za ljudi s suho kožo.

SHRANJEVANJE:

Hraniti v tesno zaprti posodi in na suhem. Hraniti izven dosega otrok.

Neto količina: 750 g ali 1500 g 

HFJHFJ
HGFTUJ
Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC MEINEBASE
NOVO DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BAZIČNA KOPEL MEINEBASE
Vaša ocena