BACTOFLOR ZA ODRASLE - 90 KAPSUL

Na zalogi
KODA ARTIKLA
AV-002-007
38,95 €
Čas dobave:
1-3 dni

BactoFlor je visokokakovostno prehransko dopolnilo, v katerem se nahajajo aktivne mlečnokislinske bakterijske kulture v koncentrirani obliki.

NOVO! Bactoflor ima sedaj manjšo embalažo in tudi kapsule so manjše, vsebina bakterijskih kultur v kapsuli ostaja enaka.

BactoFlor je visokokakovostno prehransko dopolnilo, v katerem se nahajajo aktivne mlečnokislinske bakterijske kulture v koncentrirani obliki.

RAZNOLIKE BAKTERIJSKE KULTURE

BactoFlor® vsebuje kombinacijo štirih bakterijskih kultur:

  1. Bifidobacterium longum
  2. Lactobacillus acidophilus
  3. Lactobacillus casei
  4. Lactobacillus rhamnosus

Te štiri vrste bakterije opravljajo samostojne, življenjsko pomembne funkcije in predstavljajo t.i. prevladujoče bakterijske kulture v črevesju. Koncentracije posameznih bakterij so natančno odmerjene, zato se med seboj odlično dopolnjujejo. Poleg tega dosežejo prav vse predele črevesja – bakterije iz rodu Lactobacillus se naselijo predvsem v tankem črevesju, bakterije iz rodu Bifidobacterium pa v debelem črevesju.

KONCENTRACIJA

BactoFlor® vsebuje 6 milijard (6×109) kolonijskih enot na kapsulo in tako zagotavlja idealno dnevno preskrbo z bakterijskimi kulturami, ki jo priporočajo številne študije.

INULIN

BactoFlor® vsebuje tudi inulin. To je iz cikorije pridobljen ogljikov hidrat, ki služi bakterijam v debelem črevesju kot hrana in na ta način povečuje njihovo število. Inulin imenujemo tudi fruktooligosaharid, vendar ga ne smemo zamešati s fruktozo (sadnim sladkorjem), saj inulina človeško telo ne more prebaviti in tako služi zgolj kot hrana za bakterije.

NE MARATE KAPSUL? NI PROBLEMA!

Vse bakterijske kulture v BactoFloru za odrasle so že po naravi obstojne v želodčni kislini (3 ure v pH, ki je višji od 3). Kar pomeni, da tudi brez rastlinske kapsule preživijo prehod skozi želodčno kislino v črevesje. Zato lahko kapsulo tudi odpremo in zaužijemo samo vsebino – po obroku in z zadostno količino vode.

PRIPOROČENO ODMERJANJE:

1 – 2 x dnevno, 1-2 kapsuli, po obroku, z zadostno količino vode. Priporočamo, da Bactoflor jemljete vsaj dva do tri mesece, primeren je tudi za dolgotrajno uživanje. Idealen je za preventivo in za mladostnike (10 – 18 let).

OPOZORILO:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

SHRANJEVANJE: 

Hranite v hladnem in suhem prostoru (do 25°C). Izdelka ne izpostavljajte vročini ali direktni sončni svetlobi. Za ohranitev maksimalne koncentracije bakterijskih kultur shranjujte v hladilniku na temperaturi 2° C do 8° C, še posebej, če nameravate izdelek hraniti več kot tri mesece. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

SESTAVINE: 

Aktivne bakterijske kulture, inulin, polnilo: krompirjev škrob; antioksidacijsko sredstvo: askorbinska kislina; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; rastlinska celulozna kapsula (HPMC).

ENA KAPSULA VSEBUJE:

Bakterijske kulture: 6 milijard (6×109) kolonijskih enot

1. Bifidobacterium longum

2. Lactobacillus acidophilus

3. Lactobacillus rhamnosus

4. Lactobacillus casei

Inulin (FOS): 110 mg

Bactoflor 90 kapsul je BREZ: Glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, soje, sladil in glazirnih sredstev. Primeren je za ljudi z alergijo oz. preobčutljivostjo na omenjene snovi.

Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in je zato primeren tudi za vegetarijance in vegane.

Neto količina: 90 kapsul po 410 mg (= 36,90 g)

PROBIOTIK
Tehnične podrobnosti
CENA 38,95 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC INTERCELL PHARMA
NOVO DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BACTOFLOR ZA ODRASLE - 90 KAPSUL
Vaša ocena