AVTOMATSKI KALILNIK TRIBEST FRESHLIFE FL3000

Na zalogi
Na voljo samo še %1
KODA ARTIKLA
KA-002-001
1-3 dni
Že od 199,00 €
Avtomatski kalilnik Freshlife vam omogoča enostavno pripravo kalčkov v domači kuhinji.

Kalilnik Tribest FreshLife FL3000 ima v primerjavi s predhodnjim modelom močnejši motor, nov je snemljiv kabel za napajanje, on/off stikalo, zeleno pobarvano posodo za vodo ki zavira razvoj bakterij, avtomatski timer-5 minutni interval zalivanja na pol ure.

Gojenje kalčkov je še posebej priporočljivo pozimi, ko so vrtnine in zelenjava v trgovinah zelo dragi in tudi osiromašeni s hranili, bolj nasičeni s pesticidi in takrat je gojenje kalčkov poceni nadomestilo. Biološko polnovredna hrana in kalčki so neločljiva celota. Z vitamini in beljakovinami dopolnjujejo vsakdanji jedilnik. 

Avtomatski kalilnik Freshlife vam omogoča enostavno pripravo kalčkov v domači kuhinji. Primerno je za gojenje vseh vrst kalčkov, saj avtomatsko poteka celotni postopek gojenja in vse kar morate narediti je predhodno namočiti semena, jih sprati in položiti v kalilnik, kalilnik pa potem sam vsakodnevno zaliva kalčke in skrbi za njihovo nemoteno rast. Priporočljivo je, da se voda za zalivanje v kalilniku vsakodnevno zamenja. 

Z avtomatskim kalilnikom Freshlife boste tako lahko brez težav vzgojili izjemno hranilne kalčke, ki vsebujejo štirikrat več beljakovin in 39 krat več beta-karotena kot solata. Ker izjemno hitro rastejo, vsebujejo 10-50 krat več vitaminov, mineralov, aminokislin in encimov, kot katerokoli drugo rastlinje. 

Sveže kalčke lahko tako vzgojimo v roku 5-8 dni.

Garancija: 2 leti

Uživajte v ekološko pridelanih kalčkih skozi vse leto

4 različne vrste kalčkov

Pladnji imajo 4 kvadrante, ki omogočajo enostavno segmentacijo, če se odločite za gojenje različnih kalčkov hkrati. Z avtomatskim kalilnikom Freshlife, lahko tako vzgojite vse vrste kalčkov: alfa alfa, brokoli, radič, sojine ali mungo kalčke, koruzne kalčke, sezamove kalčke, sončnična semena, predvsem zelo dobro lahko skalite pšenično travo in ječmenovo travo!

4_vrste
fl-3000-main-image

Avtomatski sistem za zalivanje

Sistem za zalivanje kalčke zaliva po intervalih - 5 minut zalivanja na pol ure. Kalilnik preprosto napolnite z vodo, dodajte semena, ga priklopite in v samo 5-8 dneh boste dobili sveže hranljive kalčke brez uporabe zemlje, kemikalij ali posebne razsvetljave.

Do 3 stopnje kaljenja

Z novim nastavljivim sistemom vodnega tlaka in zmogljivim motorjem lahko zdaj kalite do tri posode hkrati, kar olajša gojenje kalčkov in hitreje lahko nabirate večje količine okusnih kalčkov v lastni kuhinji. Dodatne posode se prodajajo posebej.

Osnovni model: ena posoda

XL model: osnovni model + ena posoda

XXL model: osnovni model + dve posodi

freshlife1_23

Ključne funkcije:


  • Avtomatski sistem za zalivanje

Avtomatski zalivalni sistem zaliva vaše kalčke občasno čez dan, tako da zaliva 5 minut na vsake pol ure.

  • Nastavljiv sistem vodnega tlaka

Kalite do tri posode naenkrat, s čimer boste lažje in hitreje nabirali okusne kalčke v lastni kuhinji. 

  • Stikalo za vklop/izklop
  • Snemljiv napajalni kabel
  • Posode brez BPA
  • Do 3 stopnje kaljenja
  • Močnejši motor
Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 2.000000
PROIZVAJALEC TRIBEST
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 280×280×370
PRIPOROČAMO ZA Vse vrste kalčkov, alfa alfa, brokoli, radič, sojine ali mungo kalčke, koruzne kalčke, sezamove kalčke, sončnična semena, predvsem zelo dobro lahko skalite pšenično travo in ječmenovo travo!
NAMEN RABE DOMAČA RABA
GARANCIJA (ŠT. LET) 2
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete: AVTOMATSKI KALILNIK TRIBEST FRESHLIFE FL3000
Vaša ocena