AVTOMATSKI KALILNIK TRIBEST FRESHLIFE FL3000 XL

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KA-002-002
1-3 dni
189,90 €
Tribest Freshlife kalilnik XL je avtomatski kalilnik z dvema kalilnima posodama.

NOV model kalilnika za leto 2014 Tribest FreshLife FL3000 ima v primerjavi z FL2000 močnejši motor, nov je snemljiv kabel za napajanje, on/off stikalo, zeleno pobarvano posodo za vodo, ki zavira razvoj bakterij, avtomatski timer - 5 minutni interval zalivanja na pol ure.

XL paket kalilnika ima v 2 KALILNI POSODI (dva nivoja) v kateremu lahko kalite še večjo količino kalčkov!

Uporabo kalčkov v prehrani utemeljujejo praktični razlogi, predvsem je gojenje kalčkov zelo priporočljivo pozimi, ko so vrtnine in zelenjava v trgovinah zelo dragi in tudi osiromašeni s hranili, bolj nasičeni s pesticidi in takrat je gojenje kalčkov poceni nadomestilo. Biološko polnovredna hrana in kalčki so neločljiva celota. Z vitamini in beljakovinami dopolnjujejo vsakdanji jedilnik. 

Avtomatski kalilnik Freshlife od podjetja Tribest  vam omogoča enostavno pripravo kalčkov v domači kuhinji. Primerno je za gojenje vseh vrst kalčkov, saj avtomatsko poteka celotni postopek gojenja in vse kar morate narediti je predhodno namočiti semena, jih sprati in položiti v kalilnik, kalilnik pa potem sam vsakodnevno zaliva kalčke in skrbi za njihovo nemoteno rast. Priporočljivo je, da se  voda za zalivanje v kalilniku vsakodnevno zamenja. 

Z avtomatskim kalilnikom Freshlife boste tako lahko brez težav vzgojili izjemno hranilne kalčke, saj vsebujejo štirikrat več beljakovin in 39 krat več beta-karotena kot solata. Ker izjemno hitro rastejo, vsebujejo 10-50 krat več vitaminov, mineralov, aminokislin in encimov, kot katerokoli drugo rastlinje. 

Z avtomatskim kalilnikom Freshlife, lahko tako vzgojite vse vrste kalčkov, alfa alfa, brokoli, radič, sojine ali mungo kalčke, koruzne kalčke, sezamove kalčke, sončnična semena,  predvsem zelo dobro lahko skalite pšenično travo in ječmenovo travo!

Sveže kalčke lahko tako vzgojimo v roku 5-8 dni.

Garancija: 2 leti

Tehnične podrobnosti
CENA 189,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 3.720000
PROIZVAJALEC TRIBEST
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 283×283×380
IZBRANA BARVA ZELENA
PRIPOROČAMO ZA Vse vrste kalčkov, alfa alfa, brokoli, radič, sojine ali mungo kalčke, koruzne kalčke, sezamove kalčke, sončnična semena, predvsem zelo dobro lahko skalite pšenično travo in ječmenovo travo!
NAMEN RABE DOMAČA RABA
MOČ (W) 15
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 2/2
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete: AVTOMATSKI KALILNIK TRIBEST FRESHLIFE FL3000 XL
Vaša ocena