Današnje olje ima veliko konzervansov, ki preprečujejo oksidacijo, slab vonj, podaljšujejo rok trajanja olja in ohranjajo okus, vonj in druge lastnosti. Torej, čeprav nam je vsem cilj kupovati naravno, sveže olje, je najverjetneje, da kupujejo nekaj, kar je pridelano že pred časom in dodano veliko kemičnih snovi, da bi bilo videti sveže, okusno in imelo prijeten vonj. Seveda, olje postane žarko, če se ne porabi pravočasno, kar ni presenetljivo, zato nihče ne bi smel verjeti, da je olje, ki se lahko kupi v lokalni trgovini brez take vrste kemikalij.


Snovi, ki se običajno uporabljajo za rafiniranje nafte so heksan, natrijev hidroksid (kavstična soda) ali fosforna kislina. Kar težko si je predstavljati, da je to sodoben način pridobivanja olja iz semen. Še več, vsi ti procesi zahtevajo temperature do 300 Celzija. Že temperature nad 50°C uničujejo vitamine, minerale, encime, dobre maščobe, itd


Podobno kot sadje in zelenjava koristi zdravju ljudi, ker zagotavlja bistvene vitamine, minerale in encime, ki krepijo ves imunski sistem, tako jih imajo tudi olja iz različnih semen in oreščkov. Vsebuje veliko elementov, ki lahko dvignejo naš imunski sistem ali obnovijo naše telo in poškodovane celice. Torej, na voljo imate najboljše zdravilo ali zdravljenje, ki si ga lahko zamislite, vedno na voljo, vsak dan, 7 dni v tednu.


Torej, sveže in naravno olje iz kakovostnih semen je dragoceno za zdravje ljudi, tako kot so sveže sadje in zelenjava. Celo več, olje kot vir "dobrih maščob" in beljakovin, je bistvenega pomena za vaše srce, cirkulacijo in celice. Torej, poskusite uživati naravno, kot je le mogoče in se izognite predelanim (rafiniranim) oljem, ki imajo morda lepši videz ali celo boljši okus, nimajo pa bistvenih snovi po katerih vaše telo hrepeni. Takšna olja imajo pa veliko kemikalij, ki lahko povzročijo nepopravljiveo škodo telesu.

 

About Oil

Prikaži kot Mreža Seznam
Nastavi padajočo smer
na stran
  • Že od 399,00 €
Prikaži kot Mreža Seznam
Nastavi padajočo smer
na stran