Laboratorij


Popolnoma prilagodljivi liofilizatorji so tehnološki preboj in popoln dodatek k vsakemu laboratoriju.

Prvič v zgodovini so na voljo cenovno dostopne in kakovostne laboratorijske enote z velikimi zmogljivostmi. Konkurenčne enote so izjemno drage (običajno 30.000 eur ali več) in zavzemajo veliko prostora.

Laboratoriji, univerze in raziskovalne ustanove, ki uporabljajo liofilizatorje Harvest Right, jih imajo raje kot liofilizatorJe ostalih podjetij, ki so večji in dražji.

Naše enote za liofilizacijo so enostavnejše za uporabo, zanesljivejše in imajo značilnosti, ki jih večje, dražje znanstvene enote še nimajo, kot npr. naši patentirani "pametni senzorji", ki zaznajo, kdaj je material, ki ga sušijo z zamrzovanjem posušen.

ZAKAJ SO HARVEST LIOFILIZATORJI BOLJŠI?

Več uporabnikov

Vsak od uporabnikov lahko ustvari svoj profil, ki ga je mogoče upravljati, z možnostjo vklopa in izklopa kondenzacijske enote in vakuumske črpalke v povezavi z naraščajočimi, nadzorovanimi nastavitvami temperature in časa.

Ročna ali avtomatska kontrola

Temperaturo nastavitvene točke lahko programirate poljubno, hitrost dviganja temperature, pri kateri se grelci segrevajo, lahko kadarkoli spremenite. Shrani tudi parametre serije in ostale podatke.

Omrežne povezave

Z ethernet kablom si oglejte podatke liofilizatorja prek mobilnega telefona, tabličnega računalnika, računalnika ali katere koli naprave z dostopom do pregledovalnika VNC. Podatke za vsako serijo si zapomne enota (posamezen liofilizator) in so dostopni prek USB-ja.

Uporabniški računi

Liofilizator lahko zagotovi zasebnost z uporabo različnih uporabniških imen in gesel ter lahko shrani do 120 različnih receptov.

Velika zmogljivost

Namizna enota s 4-5 pladnji, veliko notranjo kapaciteto in sposobnostjo liofilizacije do 15 litrov materiala na serijo.

Programski procesor

Patentirani pametni senzor nadzoruje temperaturo ter ročne in avtomatske operacije.


Primerjava-specifikacija

Prikaži kot Mreža Seznam

6 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

6 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer