ZAKAJ LIOFILIZIRANJE?

Konzervirajte vaše pridelke, ustvarite idealno zalogo hrane za hude čase, ustvarite obroke za kampiranje in zdrave prigrizke. V primerjavi z ostalimi metodami konzerviranja hrane je sušenje z zmrzovanjem (liofilizacija) boljša, ker ne skrči vaše hrane in jo ne napravi bolj trde in žilave Poleg tega živila ohranijo  prvinski okus, barvo in hranilno vrednost.

Kozarci
Juhe
Sladice

OKUSITE

Z liofilizatorji dobite boljše rezultate, kot če kupite liofilizirane produkte v trgovini. Hrana je bolj okusna in izgleda bolje. Okusite in izkusite Harvest Right razliko.

ROK TRAJANJA

Hrana iz hladilnika, zamrznjena hrana ali hrana iz pločevink ne traja zelo dolgo. Liofilizirana hrana ima zelo dolgo življenjsko dobo do 25 let. Hrana pripravljena z liofilizacijo je idealna za vašo shrambo. 

Primerjave_tehnik_konzerviranja
LIOFILIZACIJA
0%
SUŠENJE
0%
VLAGANJE
0%

PREHRANSKA VREDNOST

Sušenje z zamrzovanjem ohrani 97% hranilne vrednosti hrane. Ostale metode konzerviranja, kot je sušenje ali vlaganje uporabljajo precej višje temperature, ki uniči veliko hranilne vrednosti.

VSESTRANSKOST

Sušenje z zamrzovanjem dobro deluje pri sadju in zelenjavi, v nasprotju z ostalimi opcijami. Idealno konzervira meso, ribe, mlečne proizvode, jajca, sladoled in celo popolnoma kuhane obroke. 

Sladoled
jagode
zrezek
zaslon
su_ilni_del

ENOSTAVNO

S pritiskom na gumb lahko enostavno sušite z zamrzovanjem. Pritisnite start in ko liofilizirano patentirana tehnologija zazna, kdaj je narejeno. Vse je avtomatsko

VARČNO

Ne samo, da hrana, ki jo sušite doma z zamrzovanjem izgleda in je boljšega okusa kot v trgovini kupljena liofilizirana hrana, tudi cenejša je. Liofilizirajte vso hrano, ki vam ostane in boste tudi veliko prihranili.

govedina
jabolka
bomboni_1
bomboni_2
bomboni_133

ZABAVNO

Odkrijte, kako zabavne in okusne so lahko liofilizirane sladice in prigrizki! Od liofiliziranega sladoleda do gumijastih medvedkov in zelo priljubljenih – Skittles! Povpraševanje po liofiliziranih sladkarijah je tako veliko, da mnoga podjetja, ki so specializirana za liofilizirane sladkarije, rastejo.

Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-15 od 54

na stran
Nastavi padajočo smer
  • Že od 12.383,00 €
  • Že od 9.455,00 €
  • Že od 4.825,00 €
  • Že od 5.425,00 €
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-15 od 54

na stran
Nastavi padajočo smer