APARAT ZA FERMENTIRANJE IN POČASNO KUHANJE BROD & TAYLOR - ZLOŽLJIVI

Na zalogi
KODA ARTIKLA
GR-005-001
1-3 dni
218,00 €

Aparat za fermentiranje in počasno kuhanje je izboljšana verzija priljubljenega standardnega zložljivega kuhalnika s tem, da je dodana funkcija počasnega kuhanja. Obe funkciji se lahko uporabljata neprekinjeno (tudi tedne!), kar vam omogoča temperaturni razpon 21-90 °C, odvisno od vaših zahtev.

Aparat za fermentiranje in počasno kuhanje je izboljšana verzija priljubljenega standardnega zložljivega kuhalnika s tem, da je dodana funkcija počasnega kuhanja. Obe funkciji se lahko uporabljata neprekinjeno (tudi tedne!), kar vam omogoča temperaturni razpon 21-90 °C, odvisno od vaših zahtev.

Uživajte v okusnih obrokih v enolončnicah. Peki kruha bodo navdušeni nad natančno, vlažno in nizko temperaturo v načinu gretje, ki je kot nalašč za vzhajanje in fermentacijo kvašenega testa za kruh ali kislega testa. Priprava jogurta v lastnih posodah, taljenje čokolade, počasno praženje črnega česna ali gojenje najrazličnejših probiotičnih fermentiranih živil, kot so kombuča, tempeh in kefir, so le nekatere od uporab te edinstvene naprave. Najboljše od vsega pa je, da se v nekaj sekundah zloži za enostavno shranjevanje.

Specifikacija:

  • Temperaturno območje: 21–90ºC
  • Tipična vlažnost: 60-80%
  • Zunanjost: ojačano ohišje iz polipropilena
  • Pladenj: Aluminijast pladenj za vodo
  • Notranje mere: 37,5 x 32 x 20 cm (š×g×v) 21,5 cm visoko brez stojala
  • Zunanje mere (sestavljen): 46 x 37 x 25,5 cm (š×g×v)
  • Zunanje mere (zložen) : 46 x 37 x 6,5 cm (š×g×v)
  • Teža: 3,3 kg / 230V, 50Hz (200W)
  • Skladiščenje: Stojalo, pladenj za vodo in zaščitne stene se prilegajo v zložljivo omaro za shranjevanje.
  • Napajalni kabel: napajalni kabel z EU vtikačem.
  • Garancija: 1 leto.
Tehnične podrobnosti
CENA 218,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.860000
PROIZVAJALEC BROD & TAYLOR
IZBRANA BARVA: BELA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:APARAT ZA FERMENTIRANJE IN POČASNO KUHANJE BROD & TAYLOR - ZLOŽLJIVI
Vaša ocena