ANTIBAKTERIJSKO OKROGLO POKRIVALO IN VZHAJALNA KOŠARICA 220 mm

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DD-005-001
19,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Antibakterijsko okroglo pokrivalo in košarica.

Pokrivalo preprečuje rast plesni in gliv zahvaljujoč zelo gosti strukturi blaga. 

Vrhunsko upravljanje vlage. Zelo vpojno, a se tudi hitro posuši in diha. Mikrotkanina lahko absorbira do 400 % lastne teže v tekočini.

Dobra toplotna izolacija zahvaljujoč zraku, ki ga vsebuje mikrotkaninska struktura.  Trpežen material, mikrotekstil zagotavlja trdnost in dimenzijsko stabilnost, ki ne izgubi oblike ali enakomernosti, tudi po večkratni uporabi in večkratnih ciklih pranja. Brez sproščanja vlaken. Za razliko od reznih vlaken so mikrotkanine neskončne, zaradi česar je material popolnoma brez oblog. Okolju prijazno. Material, ki je uporaben dalj časa, kar pomeni, da pomaga zmanjšati odpadke v našem okolju. 

Pri peki lastnega kruha želimo, da kar najbolj spominja na pravi, tradicionalni kruh, kot se ga spomnimo iz preteklosti. Želimo, da bo naš hlebec kruha lep, dobro vzhajan in da tekne - z eno besedo idealen.

Poleg tega se boste vsi, ki že imate izkušnje strinjali, da vzhajano testo (zlasti iz rži ali pire) pogosto ne obdrži želene oblike, zaradi česar kasneje pečeni kruh ni takšne oblike, kot smo pričakovali.

Pri tem nam lahko pomaga posebna košarica iz ratana, ki da vzhajanemu testu ustrezno obliko in dodatno okrasi površino z značilnimi, tradicionalnimi krožnimi rebri.

Lepo oblikovan in označen z rahlimi rebri na površini - tako izgleda kruh, ki ga obožujejo peki. Za dosego takega videza posujte posodo z malo moke, v košaro vstavite testo in prekrijte z vlažno krpo. Testo pustite vzhajati. Ko naraste, se bo prostornina testa povečala, vendar še vedno ohranila obliko hlebca. Vzhajan kruh v košarici poveznete na pekač in odstranite košarico. Pekač postavite v ogreto pečico in spečete kruh. 

Košare so narejene iz neobdelanega ratana, na voljo v podolgovati ali okrogli obliki. Vsaka je dovolj velika za več kot 1 kg testa.

Tehnične podrobnosti
CENA 19,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC TRGOPEK
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) premer 220
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ANTIBAKTERIJSKO OKROGLO POKRIVALO IN VZHAJALNA KOŠARICA 220 mm
Vaša ocena