AKTIVNI MIKROORGANIZMI AVITA - 1000 ML

Na zalogi
KODA ARTIKLA
AV-002-001
21,95 €
Čas dobave:
1-3 dni

Aktivni mikroorganizmi Avita so naravni probiotiki - tekoča mešanica različnih vrst probiotičnih bakterij (aerobnih in anaerobnih).

Aktivni mikroorganizmi Avita so naravni probiotiki - tekoča mešanica različnih vrst probiotičnih bakterij (aerobnih in anaerobnih), ki se najraje naseljujejo v okolju, kot je črevesna sluznica. Ker so v tekoči obliki, pri proizvodnji odpadeta sušenje in centrifugiranje, ki sta potrebna za izdelavo probiotikov v obliki kapsul in tablet. Narejeni so popolnoma naravno (z vrenjem) in brez vseh umetnih dodatkov.

Količina posameznih sevov probiotičnih bakterij se rahlo spreminja od serije do serije, glede na potek vrenja, kar kaže, kako naraven je ta izdelek. Z rednim vnosom probiotičnih bakterij poskrbimo za vzpostavitev zdrave črevesne flore, ki je pomembna za ohranjanje naravne obrambne sposobnosti telesa. Približno 70 % imunskih celic je v črevesni sluznici, kar pomeni, da je 70 % delovanja našega imunskega sistema odvisnega od zdravja črevesja.

Priporočamo vam, da z aktivnimi mikroorganizmi Avita naredite tri- do šestmesečno kuro, lahko pa jih jemljete tudi dalj časa.

Aktivni mikroorganizmi Avita so:

  • odlično dopolnilo k prehrani, če ni uravnotežena (mladostniki, zaposleni),
  • nepogrešljivi so za vse, ki vsakodnevno doživljajo različne stresne situacije (fizične, psihične),
  • zelo primerni za starostnike, nosečnice in otroke, ker podpirajo naravne obrambne sposobnosti telesa,
  • idealni pri zmanjšani vitalnosti črevesja (pomanjkanje črevesnih bakterij, spremenjena črevesna flora).

Aktivni mikroorganizmi Avita so še posebej primerni za:

  • otroke od 3. leta,
  • mladostnike,
  • nosečnice,
  • zaposlene pod močnim stresom,
  • starostnike.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:

Zaužijte na prazen želodec 5 do 30 minut pred obrokom, 2 do 3 x dnevno 20 ml (2 JŽ), otroci od 3. leta starosti 10 ml, čiste tekočine ali pomešane z vodo oziroma sokom. Pred uporabo dobro pretresite.

1000 mililitrov zadostuje za približno tri tedne.

OPOZORILO:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite na hladnem mestu, med transportom pa prenese tudi višje temperature. Odprt izdelek hranite v hladilniku in ga porabite v 4 tednih. Zaradi kopičenja ogljikovega dioksida lahko nastane rahel nadtlak v plastenki. Morebitne usedline in beli kosmiči (kvasi) so neškodljivi in nastanejo zaradi naravnega vrenja. Zaradi proizvodnje (naravnega vrenja) lahko pride do razlik v okusu, barvi in številu bakterij.

SESTAVINE:

Voda, melasa (med vretjem jo mikroorganizmi porabijo in spremenijo v desnosučno mlečno kislino), Saccharomyces cerevisiae, Streptococcus thermiphilus, Lactobacillus (različni sevi), Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroides, zdrobljeni riževi otrobi, sabljasti triplat.

Izdelek je BREZ: glutena, mleka, alkohola, jajc in soje. Proizveden je brez umetnih dodatkov. Končni izdelek je testiran na Shiga toksin-gen 1 in 2 (EHEC).

POVPREČNA VREDNOST V 60 ML:

Aerobne bakterijske kulture: 84 milijonov kolonijskih enot
Anaerobne bakterijske kulture: 240 milijonov kolonijskih enot
Desnosučna mlečna kislina: 204 mg

ENERGIJSKE VREDNOSTI

Neto količina: 1000 ml

PROBIOTIK
Tehnične podrobnosti
CENA 21,95 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.000000
PAKIRANJE 1 L
PROIZVAJALEC INTERCELL PHARMA
NOVO DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:AKTIVNI MIKROORGANIZMI AVITA - 1000 ML
Vaša ocena