AIR1ONE ČISTILNIK ZRAKA, UV STERILIZATOR, IONIZATOR IN VLAŽILEC

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
CZ-002-001
1-3 dni
399,00 €

Učinkovit čistilec zraka: eleganten, popolnoma avtomatski, izjemno učinkovit in stroškovno dostopen čistilec zraka in sterilizator za vsa domača in delovna okolja.

Air1One – Čist zrak ni luksuz. Imejte svojega, takoj zdaj!

Kot rezultat intenzivnih raziskav čistilec in sterilizator zraka uporablja vrhunsko tehnologijo za čiščenje in sterilizacijo zraka, kar vam ponuja možnost, da spremenite okolje, v katerem živite. Ima tudi funkcijo vlaženja, dodaja vlago in vam zagotavlja optimalno stanje zraka v prostoru.

Čisti zrak s kombinacijo več filtrov:

- Prvi filter je mreža iz aluminijeve zlitine, pralna, za večkratno uporabo, ki zajame prah, dlake, prhljaj, cvetni prah, do 5 mikronov

- Drugi filter ima kombinirano delovanje, uporablja filter hladnega katalizatorja za odstranjevanje Hlapnih Organskih Spojin, kot so formaldehid, benzen, ksilen, metan itd. Katalitična reakcija med filtrom in HOS poteka pri normalnih življenjskih temperaturah, kar je posledica reakcija je ogljikov dioksid in voda. Katalizator je nestrupen, nevnetljiv, zelo pogosto se uporablja v živilski industriji. Za sprožitev kemične reakcije ne potrebuje UV ali visokih temperatur. Druga ključna komponenta v filtru je filter z aktivnim ogljem, ki se uporablja tudi za filtriranje HOS in nekaterih drugih strupenih komponent v zraku.

Tretji filter ima dvojno delovanje, prav tako odstranjuje bakterije z antibakterijskim bombažnim filtrom, ki ujame vsaj 99,9 % bakterij, ki lebdijo v zraku. Druga komponenta 3. filtra je zelo močan HEPA filter, ki lahko ujame 99,98 % vseh delcev, večjih od 20 nanometrov v premeru, tako da lahko ujame vse mikroskopske delce, glive, plesen, dim, viruse, celo nov koronavirus, ki ima velikost od 50 do 140 nm.

Sterilizira zrak s kombinacijo dveh načinov sterilizacije:

- UV svetloba je znana po tem, da ubija viruse, ki so izpostavljeni UV svetlobi. Tudi pri kratki izpostavljenosti, UV svetloba inaktivira mikroorganizme s poškodovanjem njihovih nukleinskih kislin (DNA ali RNA) in s tem ovira razmnoževanje mikroorganizmov. Čeprav celica mikroorganizma ostane po izpostavljenosti UV svetlobi živa, se ne more razmnoževati in zato virusi niso škodljivi.

- V zrak sprošča velike količine anionov (do 10 milijonov /cm), to so delci z negativnim nabojem, ki so zelo dovzetni za vezavo na pozitivno nabite delce, kot so prah, dim, bakterije, virusi, zaradi česar padejo na tla zaradi dodatne teže in tako očistijo zrak v prostoru. Anioni so zelo učinkoviti, ko gre za najmanjše proste delce.

Vlaži zrak s pomočjo rezervoarja za vodo in sodobnega difuzorja vlage. Naprava ima digitalno upravljanje in senzor kakovosti zraka, ki meri koncentracijo HOS in ravni PM 2,5. Indikatorji postanejo rdeči, ko je kakovost zraka pod standardi. Ima samodejni in ročni način. Filtre je treba zamenjati vsakih 6, 9 ali 12 mesecev, kot je navedeno v navodilih za uporabo. Funkcijo sproščanja anionov in funkcijo vlaženja lahko prekličete. Naprava ima funkcijo otroške ključavnice

 

 

Tehnične podrobnosti
CENA 399,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
IZBRANA BARVA BELA
MODEL ARTIKLA K08A
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:AIR1ONE ČISTILNIK ZRAKA, UV STERILIZATOR, IONIZATOR IN VLAŽILEC
Vaša ocena